Tko je pobjednik Svjetskog prvenstva u seksu?

ljubav, seks, podaci, seks, bivši, obaveza, znakovi, zavođenje, muškarci, varanje, žene, seks, žene, problemi, muškarci, žene, prilazak, žene, seks, seks, ozljede, seks, nogomet, seks, mjesta, seks, Svjetsko prvenstvo, pobjednik, seks, vrste, žene, prevara, otkriće, muškarci, žene, seks, seks prakticiranje, posao, Hrvati, seks prakticiranje, priča, seks navike, znakovi, žene, žena, muškarci, želje, žene, preljub, muškarci, preljuba, svatovi, preljub, ljubav, spriječavanje, varanje, prepoznavanje, stranac, dnevnik, djevojka, nezasitna mala, preljub, preljubnica, ljubavnik, suprug, žena, varanje, trener, stvari, prevara, flert, rogonja, preljub, preljubnik, preljubnica, preljub, preljubnica, oglas, preljub, preljubnik, varanje, veze muškarci varanje, znakovi, preljub, preljubnica, preljubnik, varanje, afera, ljubavna afera, detektiv, varanje, supruga, poligraf, ispitivanje, varanje, seks prakticiranje, zdravlje, muškarci, hotel, prevara, muž, usluga, žene, ljubav, muškarci, žena, znak
Proizvođač seksualnih igračaka LELO proveo je globalno istraživanje o tome kakvi su narodi koji se natječu na Svjetskom prvenstvu- u krevetu. prenosi vecernji list. Analizirali su podatke više od 30 zemalja u kojima je obuhvaćeno preko 35.000 ispitanika u dobi od 21 do 55 godina. Evo što su doznali...

Globalno, oko 55% ljudi je imalo između 1 i 8 seksualnih partnera, a tu "pobjedu" odnose Japanci jer gotovo polovica je imala 8 ili manje partnera.

26% Švicaraca je imalo seksualne odnose sa 20 ili više partnera, 25 % Grka, dok je toliko partnera imalo jedan od pet Engleza. Engleska i Grčka su tako "markirani" kao zemlje u kojima narod uživa najviše zadovoljavajući seksualni život. Nasuprot tim podacima, Čileanci su najmanje zadovoljni.

Kad je u pitanju izdržljivost, pobjedu odnose Brazilci jer trećina njih uživa u seksu koji prosječno traje dulje od 45 minuta. I Francuzi odnose pobjedu na jednom području: oni su narod koji najviše vara. Njih čak 75% priznalo je da su varali svoje partnere. Belgijanci i Australci varaju najmanje. Ili barem najmanje priznaju.

Ispitivalo se i koliko koji narod glumi tijekom seksa. Većina ispitanika priznali su da su barem jednom u životu odglumili zadovoljstvo u krevetu. Stanovnici zemalja Latinske Amerike prednjače pred ostalim narodima. "Kolovođe" su Kolumbijci s visokih 70 posto, a slijede ih Čileanci i Brazilci. Portugalci i Grci najmanje glume.

Istovremeno, jako samouvjereni su Brazilci koji uz Talijane i Grke koji prednjače, imaju najviše samopouzdanja u sebe i tvrde da su pravi umjetnici u seksu. Takvim stručnjacima se smatra samo 6 % Nizozemaca, a tek manje od polovice Engleza za sebe je reklo da su dobri ili prosječni seksualni partneri.

Dobra vijest je da 79% svjetske populacije zadovoljno sa svojim seksualnim životom, a Englezi i Grci su ovdje na pobjedničkom postolju. Treće mjesto "zauzeli su" Japanci.