FOTO/VIDEO  Spektakularnim koncertom Jelene Rozge ZKHS zaključio ovosezonske Hercegovačke noći!

zkhs, Jelena Rozga, hercegovačka noć
...u Klubu Roko&Akademija u petak, 18. svibnja – ispunio je očekivanja mnogobrojne publike raznih dobnih skupina! Najsjajnija zvijezda hrvatskog zvjezdanog neba feštarskom je izvedbom do ranih jutarnjih sati držala prisutne na nogama rasplesavši i staro i mlado te podsjetila na svoju blistavu glazbenu karijeru!

Hercegovačka noć u dalmatinskom ambijentu. Tako bi se najkraće mogao opisati spektakularni koncert Jelene Rozge u Klubu Roko&Akademija u petak, 18. svibnja u organizaciji Zavičajnog kluba hercegovačkih studenata (ZKHS). Kraljica hrvatske estrade potvrdila je zašto je smatraju jednom od najboljih zabavljačica na ovim prostorima koja posjetitelje svojih koncerata ostavlja bez daha, uz puno plesa, raspjevanih grla i pozitivne energije.

Splitska je izvođačica, pred više od 1.000 posjetitelja elitnog studentskog kluba uz Savu, svoj nastup započela dobitnicom Porina 2010. za hit godine, popularnom "Bižuterijom" koja je označila početak vesele svibanjske noći.

Bivša članica grupe Magazin, koja je u solo-karijeru krenula 2006., s jednakim je žarom izvodila i starije glazbene brojeve, poput "Minut srca tvog", "Kad bi bio blizu", "Kokola" i "Da je slađe zaspati", ali i uspješnice svoje individualne karijere - "Daj šta daš", Razmaženu", "Dalmatinku", "Karantenu" i druge, pruživši tako priliku publici raznih starosnih skupina da prođu kroz cijeli vijek glazbenog djelovanja ove istinske hrvatske zvijezde.

Odličan styling i scenski nastup Jelena Rozga upotpunila je brojnim bisovima, a na vrhuncu večeri otpjevala je i blok hitova drugih izvođača, primjerice "Željo moja" Doris Dragović, "Večeras je naša fešta" Tomislava Ivčića" ili Severininu "Djevojku sa sela". Gotovo trosatni koncert završen je uz lagane ritmove pjesme "Majko stara" Matka Jelavića te ponovljenom "Minut srca tvog", jednom od brojnih uspješnica autorskog dvojca Huljić, Tončija i Vjekoslave.

Bio je to raspjevan završetak ovogodišnjih Hercegovačkih noći u velikom stilu. ZKHS je ove akademske godine svojim članovima, prijateljima i svima željnima dobre zabave ponudio "poker asova" hrvatske estrade - Matu Bulića, Dražena Zečića, Tomislava Bralića i klapu Intrade te na kraju, posljednju, ali ne i najmanje važnu - Jelenu Rozgu. Iskreno zahvaljujemo svim posjetiteljima i veselimo se novim koncertnim spektaklima već najesen!

Potpunu fotogaleriju Hercegovačke noći možete pogledati na službenim facebook stranicama ZKHS-a te Kluba Roko&Akademija (autorica: Karmen Štrbić).

vaš ZKHS