Evo kako ljetovati u Grčkoj uz 7 noćenja za samo 98 eura

putujem, aviokarte, grčka, ljetovanje, smještaj
Travel Passionate

Tko jednom posjeti Grčku, uvijek joj se rado vraća.

Tirkizno plavo more, prelijepe plaže, zanimljiva povijest i kultura više su nego dovoljni razlozi da što prije posjetite ovu mediteransku ljepoticu.

Na Facebook stranici "Putoholičari", pronašli smo fenomenalnu ponudu koja gotovo da zvuči predobro da bi bila istinita. U nastavku pročitajte detalje.

Irska low cost kompanija Ryanair trenutno nudi povratne aviokarte iz Beča za otok Skiathos u Grčkoj već od 26€. U ovu cijenu su uključene sve pristojbe zračnih luka i mala ručna prtljaga. Ako želiš dvije ručne prtljage potrebno je dodatno uplatiti priority boarding (12€ po smjeru). Karte su u ograničenim količinama, a mogu se kupiti ovdje.

Primjer datuma putovanja:

16.06. – 23.06.

Ostale termine pronađi ovdje.

Kad kupite karte, nemojte zaboraviti da morate na web stranicama Ryanair napraviti online check-in. Ako to ne napravite u zračnoj luci će vam naplatiti izdavanje boarding pass-ova.

Za primjer ćemo uzeti hotel Evans Skiathos***. Naravno vi možete uzeti još jeftiniji ali i skuplji smještaj. Ovo je samo primjer…. Cijena ovog smještaja je 144€, što po osobi dođe 72€ za 7 noćenja. Ovaj smještaj možete bukirati OVDJE.

Troškovi po osobi:

Povratna avionska karta – 26€

Smještaj po osobi – 72€

UKUPNO – 98€ 

Za realizaciju ovog putovanja potrebno je samo malo avanturističkog duha i želja za uživanjem. Sigurni smo da imate oboje. Sretan put!