FOTO  Nives Celzijus: Odahnite, i dalje ću se slikati gola

Nives Celzijus uskoro odlazi u Brunei. Ona će otputovati u državu na otoku Borneo u jugoistočnoj Aziji u posjet mužu Dinu Drpiću, koji je potpisao ugovor za tamošnji najbogatiji klub. Pojedini mediji su objavili da će se i ona preseliti, kao i da će morati da zaboravi na golišave fotografije po kojima je poznata zbog strogog islamskog zakona koji je na snazi ​​u toj zemlji, a koji ženama zabranjuje oskudno oblačenje.

- Ne planiram preseljenje u Brunei. Moj sin Leone je u prvom razredu i nemam srca da ga mučim promjenom sredine. Idem u posjet mužu početkom veljače i sa mnom će krenuti kći Taisha - kaže Nives, koja je zaokupljena obvezama oko svog brenda 69 Celzijusa.

Što se tiče strogog islamskog zakona, kaže da s tim nema problem.

- Nije mi problem biti zamotana. Imam genijalnu odjeću za njihove uvjete. Međutim, princ, koji je i vlasnik kluba, nije zahtijevao promjenu mog imidža kako u medijima, tako ni u Bruneju. Malo ću da sunčam guzu i uživam u specijalitetima. Moji fanovi mogu odahnuti, uostalom, ja sam privatno normalna djevojka i ne hodam ulicama gola - kaže Nives, koju i u Maleziji čekaju poslovi.

Kurir