Prijavi se na online program jačanja samopouzdanja uz koji ćeš postati bolja verzija sebe

samopouzdanje, psihologinja, Kristina Omejic

Koliko puta u životu ste točno znali što mislite ili želite, ali niste se to usudili izreći zbog manjka samopouzdanja?

Manjak samopouzdanja nas sprječava u osobnom rastu i razvoju, sabotira naše javne nastupe, odnose s drugima... Kada malo razmislite shvatit ćete da je upravo to ono što danas koči većinu ljudi u ostvarenju snova.

Srećom, živimo u vremenu kada se sve više priča o važnosti rada na sebi. Sada imate jedinstvenu priliku odabrati život koji će biti ispunjen samopouzdanjem i koji ćete živjeti punim plućima.

Naime, psihologinja Kristina Omejic koja stoji iza stranice "Savjetovanje Klupko" organizira online program jačanja samopouzdanja, a više detalja očekuje vas u nastavku.

samopouzdanje, psihologinja, Kristina Omejic

ONLINE PROGRAM JAČANJA SAMOPOUZDANJA UKLJUČUJE SLJEDEĆE:

  • - Tri tjedna intenzivnog i individualnog rada sa svakim od vas. Rad se sastoji od 6 sati savjetovanja, zadataka, vođenja dnevnika i testova samoprocjene i samopouzdanja na kraju. Uvodni razgovor je besplatan i sastoji se od upoznavanja i određivanja cilja koji želiš ostvariti na ovom programu.
  • Potrebna ti je bilježnica ili rokovnik, dobar internet i jaka volja za postizanjem zadanog cilja.
  •  
  • - Program je uspješno prošlo 90% mojih klijentica, stoga vjerujem da to možeš uspješno proći i ti.

  • - Koju korist imaš od programa? Kada naučimo sebe voljeti na pravi način i ponašati se u skladu s tim, osim osobnog zadovoljstva i sreće i ostali odnosi u vašem životu se mijenjaju na bolje. Živjeti ispunjen i sretan život zajednički je cilj svima nama.

  • Kako se prijaviti? 
  • Prijaviti se možete putem Instagram profila ili Facebook stranice.
    "Samopouzdanje je prvi korak ka uspjehu."