Mazohistica Rihanna: Volim kada me vežu i udaraju po guzi. Ali ne bičem, to je dosadno

Rihanna, Rihanna, spot, kompliment, žena
Rihanna je u razgovoru za kultni magazin Rolling Stone otkrila svoje seksualne fantazije i tajne. Među njima su najzanimljivije one o 'spenkanju' i vezivanju.

- Volim se osjećati kao nečija djevojka, volim da me se veže i 'spenka' - kazala je američka pjevačica koja se ne libi niti objavljivati svoje seksi fotografije na popularnim društvenim mrežama tako da ih svi vide.

Iako u jednoj od pjesama spominje bičeve i lance, tvrdi kako to u stvarnosti za nju nije zanimljivo.

- Bičevi i lanci nisu spontani, unaprijed su planirani. A i morate stati sa svime što radite kako biste pronašli bič. To je dosadno. Više preferiram kada koriste ruke i učine me podložnom - zločesto ja istaknula Rihanna.

Njene seksualne preferencije možda su posljedica zlostavljanja u djetinjstvu. Otac joj je bio alkoholičar i svakog petka kad bi primio plaću napio bi se i tukao je. Baš kao što ju je tukao i bivši dečko Chris Brown. No ne zamjera mu. Čak je tražila da se zabrana prilaska na stotinu metara od nje umanji.

- Što je bilo, bilo je. To što sam tražila ukidanje te zabrane ne znači da ću imati više išta s njime, samo mu nisam željela dodatno otežavati u profesionalnom životu. Ako ne smije biti stotinu metara od mene, kako bi nastupao na dodjelama nagrada - objasnila je 23-godišnja Amerikanka.

izvor: jutarnji list