Lezbijska odbjegla nevjesta: Pred oltarom ostavila trojicu pa se vjenčala sa ženom

Kerry De’ath, nevjesta, lezbijke
Glumica, model i zabavljačica Kerry De'ath tad je prohodala s Craigom Smithom. Par je proveo zajedno čak jedanaest godina, dobili su dvoje djece i zatim se odlučili vjenčati. No, u trenutku kad su planirali put na Floridu, gdje su se namjeravali vjenčati i provesti medeni mjesec, Kerry je dala petama vjetra i ostavila Craiga.

Zatim je upoznala Davea Futtera. S njim je provela dvije i pol godine, a nakon toga, scenarij je bio vrlo sličan onome s Craigom. No, Davea je ostavila odmah nakon što joj je postavio "sudbonosno" pitanje, prenosi Daily Mail.

Sljedeći je bio Nick Farmer, s kojim je Kerry uselila, a zatim su uslijedile zaruke i slanje pozivnica za vjenčanje. No, Kerry ovaj put nije "zbrisala". Njena namjera da se uda za Nicka bila je vrlo čvrsta, ali tad se dogodilo ono što je Kerry očekivala najmanje od svega - Sarah Woodford, njena glavna djeveruša, skupila je hrabrost i napokon priznala Kerry da je voli. I to svega šest dana prije nego što se trebala udati za Nicka.

I iznenađujuće, Kerry je uvidjela da je razlog njezina dosadašnjeg i učestalog bijega bio to što je zapravo oduvijek tražila "princezu", a ne "princa na bijelom konju". Stoga joj nije preostalo ništa drugo nego ostaviti Nicka i dati šansu vezi sa Sarah. Samo šest mjeseci kasnije, Sarah je zaprosila Kerry, ona je pristala i napokon izgovorila sudbonosno "da" pred svjedocima.

"Svjesna sam da moja priča zvuči poput neke priče iz filma, ali ne možeš utjecati na to u koga ćeš se zaljubiti. Oduvijek sam smatrala da ću na kraju završiti s nekim muškarcem. Valjda sam htjela da sve bude 'normalno'. Ali ispostavilo se da sam ipak cijelo to vrijeme zapravo tražila partnericu, a ne partnera", naglasila je gospođa De'ath-Woodford.