Budite HERC zaštitno lice

herc, novine
HERC Vjesnik je pokrenuo rubriku  „HERC ZAŠTITNO LICE“ kojom će u svakom broju predstaviti djevojku koja će ponijeti titulu HERC zaštitnog lica toga broja časopisa.

List poziva sve djevojke bez obzira na dobnu granicu da se jave i postanu HERC ZAŠTITNO LICE i tako pokažu svoju ljepotu i šarm i sve ostalo što ih krasi.

Na kraju godine proglasit će se  i nagraditi HERC ZAŠTITNO LICE za cijelu tu godinu pri čemu će se osigurati i mogućnost glasovanja među čitateljima HERC Vjesnika a svoje će ocjene još dati i stručni žiri.

Prijaviti se mogu sve djevojke bez obzira jesu li manekenke ili bi im to bilo prvo javno predstavljanje.

"Želja nam otkriti talente i ljepote svih djevojaka koje to do sada nisu imale prigodu pokazati te im tako otvoriti put za daljnje bavljenje manekenstvom ali i uvesti u svijet mode i izbora ljepote." navode iz Herc vjesnika

Informacije potražite i prijavite se na broju 063/375-026 (glavni urednik HERC Vjesnika) ili putem e-maila: [email protected] ili [email protected]

Herc vjesnik poziva i sve sponzore i donatore da se uključe u projekt i djevojkama omoguće u punom sjaju zablistati pri u HERC Vjesniku.