FOTO  Učenici i djelatnici mostarske škole sudjelovali u utrci, imali su i svoje navijače

Srednja ekonomska škola Joze Martinovića
Hercegovina.info

Srednja ekonomska škola Joze Martinovića iz godine u godinu nastavlja oduševljavati sa svojim izvannastavnim aktivnostima. Do sad smo u više navrata pisali o zanimljivim aktivnostima u ovoj školi, a ovaj događaj potvrđuje timski rad, uloženi trud i humanost na djelu.

Naime, ove godine škola je, na inicijativu nekoliko ambicioznijih nastavnika, potaknula djelatnike i učenike da sudjeluju na humanitarnoj utrci 4km u okviru događaja Mostar Run Weekend. 

Impresivna brojka

Za učenike koji su se prijavili osigurali su kotizaciju za startninu u iznosu od 30 KM, majice i popratne sadržaje potpuno besplatno. Zahvaljujući sponzorima i trudu nastavnika, uspjeli su pronaći financijska sredstva za čak 28 prijavljenih učenika. Dodamo li tome i sudjelovanje 11 djelatnika na humanitarnoj utrci i troje na polumaratonu, dolazimo do sveukupno 42 sudionika Ekonomske škole, što je zaista impresivna brojka.

Srednja ekonomska škola Joze Martinovića

Imali su svoje navijače

Kako svaka priča ima uvod, zaplet i rasplet, odnosno kraj, tako ima i ova. Kraj ove priče je NAVIJAČKI PUNKT. Djelatnici i učenici, koji se nisu prijavili za šetnju, došli su preko puta škole i svojim veselim, razigranim glasovima i dlanovima dali dodatnu energiju ovoj pozitivnoj priči.

Srednja ekonomska škola Joze Martinovića

Sudjelovanjem u ovakvim događajima Srednja ekonomska škola Joze Martinovića i ovaj je put pokazala da su joj, uz odgoj i obrazovanje, prioriteti humanost i dobrobit društvene zajednice.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.