U Mostaru izložba 'Kraj Početka' umjetnika Marka Šaravanje

Marko Šaravanja izložba

Nova samostalna izložba s radovima iz protekle četiri godine umjetnika Marka Šaravanje ,Kraj Početka' održat će se sutra 22. ožujka u organizaciji Udruge Rezon s otvaranjem u 20 sati.

"Očekuje Vas raskošan stol s mezom i pićem uz obavezne staklene čaše u ruci. Prvih 30 gostiju ima priliku da uzme za sebe staklenu čašu kao na filmovima i uživa u odabranom crnom, bijelom vinu ili mineralnoj vodi. Dva restorana rade hranu za ovu svečanu prigodu. Imate organiziranu zabavu nakon svega uz glazbu pa se zabavite i opustite", stoji u najavi Marka Šaravanje.

Kolekcija umjetnina obuhvaća otprilike 16-17 umjetnina koje su odabrane iz posljednje četiri godine rada njegovog atelijera. Kako navodi, ovaj put su se potrudili da donesu najbolji mogući odabir koji je trajao mjesecima i da ne mogu izložiti stotine umjetnina zbog ograničenja u prostoru. 

Marko Šaravanja izložba

  • "Ja osobno nisam u centru pažnje ovaj put. Vaš magistar grafike i profesor likovne kulture Marko Šaravanja", stoji zaključno u najavi izložbe.
     
    "Doživite Šaravanjino stvaralaštvo koje nas podsjeća na snagu ljepote i duhovnosti koja dolazi s introspekcijom i vraća nas korijenima i prirodi. Ne propustite ovu posebnu priliku za susret", poziva udruga Rezon.

    Marko Šaravanja magistar je grafike, profesor likovne kulture, ima zanimljivu biografiju i 34 samostalne izložbe.