PISMO ČITATELJA MOSTAR BUSU Dobit ćete poziv da odstupite, kao i čelnici EP HZHB

Mostar Bus
Hercegovina.info

Stanovnici prigradskih naselja Rodoč i Jasenica duže vrijeme su zapostavljeni po pitanju stajališta za autobuse, odnosno natkrivenih dijelova za putnike dok čekaju dolazak vozila 'Mostar busa'.

Iako je od čelnih ljudi navedenog poduzeća, ali i Grada Mostara bilo obećanja kako će se ovaj problem riješiti, do danas to nije urađeno. I u pojedinim gradskim kvartovima nedostaje natkrivenih čekaonica na bus stajalištima.

Istina, neke su uklonjene zbog radova koji su odavno završeni, neke su uništili vandali, a pojedine je oštetio vjetar. Međutim to ne opravdava čelnike Grada Mostara i 'Mostar busa' da djeluju i osiguraju minimum uvjeta za putnike dok čekaju dolazak autobusa.

Ovim povodom oglasio se i jedan čitatelj (inače novinar BH radija Igor Božović) koji je tijekom današnjeg dana doživio neugodnost. Reakciju čitatelja prenosimo u cjelosti: "Poštovani! Ja Vam prestajem slati pritužbe i počinjem slati medijima, a sljedeće ćete dobiti poziv kao i čelnici 'Elektroprivrede HZHB' da odstupite s mjesta u upravi.

Kome da ja i naših četiri sugrađanina ispostavimo troškove za liječenje nakon što smo bili izloženi strašnoj kiši na autobusnom stajalištu u Koloniji, dok znate da godinama ne želite da nam izgradite sklonište od kiše, vjetra, sunca i snijega? Istodobno, u nekoliko navrata sam posvjedočio da autobusi na liniji 2 ne polaze na vrijeme sa stajališta u Jasenici u propisano vrijeme, nego sa zakašenjenjem od pet do deset minuta.

Svi mi na liniji dva smo 15.4.2023. u 12:48 sati bili mokri do kože jer Vaš vozač ima prečeg posla nego prevesti tih sedam - osam redovitih putnika. S poštovanjem, Igor, mada ste me već upamtili, jer redovito Vam se žalim zbog nerada, Vašeg i Vaših uposlenika".