LJUBUŠKI Sve je spremno za sutrašnji Advent NightRun

Advent NightRun Ljubuški

I ove godine Ljubuški će ponovno zasjati blagdanskim duhom zahvaljujući nezaboravnom Advent NightRunu, koji se planira održati 22. prosinca, u petak, s početkom u 18:00 sati. Ova jedinstvena manifestacija spaja ljubitelje trčanja i čaroliju blagdana, stvarajući posebno iskustvo za sve sudionike.

Trčanje pod svjetlima adventske dekoracije

Advent NightRun je više od obične utrke; to je prilika za uživanje u blagdanskom ozračju dok se trči kroz najljepše ukrašene ulice u cijeloj Hercegovini. Kako nam kažu organizatori, ova posebna noćna utrka donosi spoj sporta, rekreacije i blagdanskog ugođaja. „Događaj će započeti na glavnom gradskom trgu, gdje će trkači doživjeti predivnu atmosferu adventskih ukrasa, svjetala i glazbe“, poručili su.

Prijave su otvorene i besplatne

Organizatori pozivaju sve građane, neovisno o dobi ili iskustvu u trčanju, da se prijave i sudjeluju u ovoj posebnoj blagdanskoj utrci.
 
„Prijave još uvijek pristižu, a natjecatelji će se moći prijaviti i sutra na licu mjesta ukoliko ne popunimo kapacitet s obzirom da je organizator ograničio broj sudionika. Naglasio bih i da je sudjelovanje u utrci besplatno za sve. Staza je nešto kraća u odnosu na prošlu godinu te iznosi 4,5 km. U osiguranju staze sudjeluju volonteri, policija, vatrogasci, GSS, a u pripravnosti ćemo imati i hitnu pomoć“, izjavio je za Hercegovina.info Vladimir Pokrajčić, jedan od organizatora.

Advent NightRun Ljubuški
 
Organizator je kao i prošle godine pripremio nagradne košare za prvih troje u muškoj i ženskoj konkurenciji.
 
„Iskoristio bih priliku i još jednom pozvao sve zainteresirane da se prijave i sudjeluju u utrci. 4,5 km stvarno nije puno i ne mora se biti trkač da bi se istrčala utrka i zato bi voljeli vidjeti što više Ljubušaka, Ljubušanki i sudionika svih uzrasta na stazi. Tko ne može istrčati cijelu utrku uvijek može malo prošetati“, dodao je Pokrajčić.
 
Prijavu možete izvršiti slanjem e-maila s imenom i prezimenom natjecatelja na [email protected], a bitno je istaknuti da su prijave besplatne.
 
„Ne propustite priliku biti dio ove posebne blagdanske tradicije. Prijavite se, obucite svoje trkačke tenisice, kapicu Djeda Božićnjaka i pripremite se za nezaboravan doživljaj Advent NightRun-a u Ljubuškom 22. prosinca u 18:00 sati. Vidimo se na startnoj liniji“, poručili su.

Advent NightRun Ljubuški
 
Trkači su dobili i poseban poziv od najboljeg hrvatskog triatlonca, Andreja Vištice, koji poziva sve ljubitelje ovog sporta da se pridruže utrci.  U videu na njegovoj Facebook stranici, ovaj talentirani Ljubušak najavljuje svoje sudjelovanje na utrci. Izgleda da će i sam doživjeti čaroliju trčanja kroz prekrasno uređene gradske ulice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.