FOTO  HERCEGOVAČKI SUSRET PRIPAO MOSTARCIMA Mostar SG poveo protiv Hercegovine u polufinalu doigravanja za prvaka

FC Mostar Stari Grad MNK Hercegovina
hercegovina.info

FC Mostar Stari Grad pobjedom protiv Hercegovine večeras u Mostaru poveo je s 1:0 u polufinalnoj seriji doigravanja za prvaka BiH. Slavili su Mostarci rezultatom 6:1.

Poveli su domaći na samom početku utakmice. Proradila je brazilska veza. Dani je ubacio iz kornera, a Moreno zakucao loptu pod gredu.

Na 2:0 povisio je kapetan Mario Aladžić. Ponovno je to bilo dodavanje iz kornera, a Aladžić je fantastično iz velike udaljenosti pogodio ljevicom.

FC Mostar Stari Grad MNK Hercegovina

I treći pogodak je pao nakon kornera, samo s druge strane, a ovaj put precizan je bio Radin. Neshvatljivo je bilo kako su večeras gosti na isti način primili tri pogotka bez prave obrambene reakcije.

Na 3:1 smanjio je Peko nakon dodavanja Gašpara koji je presjekao jednu loptu, lijepo prošao i pronašao svog suigrača koji je ostao nečuvan na drugoj vratnici.

Do kraja poluvremena vidjeli smo još jedan pogodak u mreži Hercegovine. Sjajan prodor je napravio Kalajdžić i neobranjivo zakucao loptu pod gredu.

FC Mostar Stari Grad MNK Hercegovina

U nastavku smo vidjeli još dva pogotka za goste. Najprije je još jedan fantastičan pogodak postigao Kalajdžić. Dobio je loptu od svog vratara, driblingom izbacio jednog igrača gostiju, a zatim i vratara, te poslao loptu mrežu. Prava majstorija Kalajdžića.

Za posljednji pogodak na utakmici pobrinuli se Podrug. Primanjem lopte od svog vratara izbacio je obranu gostiju i loptu nebranjeno poslao u mrežu Rašića za konačnih 6:1.

Druga utakmica polufinala igra se za pet dana na Pecari. U slučaju nove pobjede Mostarci bi se plasirali u finale, a ukoliko bi slavila Hercegovina majstorica bi se igrala ponovno u Mostaru.

U drugom polufinalu GFC Sarajevo je iznenadio u gostima Radnik s 1:3 i poveo u polufinalnoj seriji.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.