DVA AUTOMOBILA Žestok sudar na ulazu u Grude, dvije osobe prebačene u mostarsku bolnicu

Grude prometna nesreća
Čitatelj

Policijska uprava Grude je danas oko 11:25 sati zaprimila prijavu o teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na ulazu u Grude iz smjera Širokog Brijega, potvrđeno je za Hercegovina.info iz Ureda za informiranje MUP-a županije Zapadnohercegovačke.

U ovoj prometnoj nesreći sudjelovala su dva osobna automobila, BMW  i Renault, a dvije su osobe ozlijeđene.

Za upravljačem BMW-a bio je S.B. (1997.) iz Posušja, dok je za upravljačem Renaulta bio V.Z. (1952.) iz Širokog Brijega.

Grude prometna nesreća

Oba vozača su vozilima hitne pomoći Grude, zbog težine ozljeda, prebačeni u Centar urgentne medicine (CUM) Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar.

Iz Ureda za informiranje SKB Mostar za Hercegovina.info potvrđeno je kako su u tu medicinsku ustanovu dovezene navedene dvije osobe. Oni su u trenutku zaključenja ovog teksta bili još u fazi obrade zadobivenih ozljeda. "Možemo potvrditi da nisu životno ugroženi, a točan stupanj ozljeda bit će poznat nakon završetka cjelokupne obrade", potvrđeno je iz Ureda za informiranje SKB Mostar za Hercegovina.info.

Zbog ove prometne nesreće, na ulazu u Grude promet je bio obustavljen do završetka očevidnih radnji koje su uradili službenici Policijske uprave Grude. Na mjestu događaja bili su i pripadnici vatrogasne postrojbe iz Gruda koji su pomogli pri izvlačenju unesrećenih.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.