VIDEO  Kineze posjetila čudna bića koja svijetle

a brojni ufolozi i ljubitelji paranormalnih pojava vjeruju kako je ovo jedan od ključnih dokaza da u svemiru postoje i druga inteligentna bića i da smo im stalno na oku

Za snimke slijetanje NLO-a u kineskom gradu Luoyangu i iskrcavanja nepoznatih bića zaslužne su kineske sigurnosne kamere u jednoj lokalnoj tvornici elektroničkih uređaja. Događaj se zbio u tri sata ujutro, a snimku je uskoro pogledalo zaprepašteno zaštitarsko osoblje. Na ekranu su uočili neobičan veći svjetleći objekt te puno manjih svjetlećih kuglica koje su se kretale po dvorištu tvornice.

Na video snimci se jasno vidi veliki svjetleći brod i vjerojatno neka vrsta bića koja također svijetle dok napuštaju brod.



Iako skeptici tvrde da se radi tek o igri s baterijskom lampom, dokaz u prilog teoriji o svemircima daje iskaz svjedokinja. Mlada žena koja je radila u noćnoj smjeni u to vrijeme primijetila je zasljepljujuće svijetlo koje je prodiralo kroz obližnji prozor. Tada je navodno vidjela NLO u obliku svjetlećeg broda koji se spušta s neba i čudna bića koja izlaze iz tog brod i svijetle.

Nedugo zatim, kaže ona, vidjela je kako se bića vraćaju u brod i kako se brod onda podiže i nestaje u jutarnjem nebu. Ona tvrdi da je bila jako uplašena i da je o cijelom događaju kojem je svjedočila obavijestila nadležne vlasti.
Net.hr