VIDEO  Iz olujnog argentinskog neba pojavili se alieni

nlo
U utorak 10. studenog noći, kad su Argentinu parali gromovi, u olujnom noćnom nebu pojavio se neidentificirani leteći objekt koji je isijavao jarko zeleno svjetlo, a bio je vidljiv u trenutku između udara munja.

'Male zelene' u promatranju našeg planeta ne mogu zaustaviti ni snažne oluje. Osoba koja je snimila njegovu pojavu vjerojatno se nije nadala da će u trenutku dok snima igru prirode pred sobom ugledati i došljake s drugoga svijeta.



Argentina je uz Brazil jedno od najčešćih meta izvanzemaljskih posjetitelja, pravi hotspot za 'Male zelene'. Iznad njihova teritorija gotovo svakodnevno pojavljuju se misteriozni leteći objekti, a nisu rijetkost ni čudni tragovi na tlu.

Tako je nedavno argentinska policija provela opsežnu istragu zbog tajanstvenih krugova na tlu koji su se pojavili preko noći u udaljenom polu nedaleko od grada Magdalena.

Krugovi su načinjeni u travi koja je na tim mjestima bila spaljena, a ne ugažena, čineći misterij tim veći. Policija ni sama nije nakon provedene istrage imala logično objašnjenje za taj događaj, a čini se da su i oni zaključili kako su spaljeni krugovi najvjerojatnije djelo naših prijatelja iz svemirskih prostranstava. Net.hr