Spotify od danas dostupan i u BiH!

Spotify
Spotify

Spotify, najpopularniji svjetski servis za audiostreaming pretplatu bit će dostupan od danas, 15. srpnja i u Bosni i Hercegovini. Sa svjetskom zajednicom koja broji više od 286 milijuna slušatelja uključujući 130 milijuna premium pretplatnika globalno, Spotify će u Bosni i Hercegovini ponuditi najbolje iskustvo slušanja domaće i strane glazbe sa preko 50 milijuna glazbenih zapisa i milijun podcasta.

Servis Spotify bit će dostupan besplatno uz  mogućnost nadogradnje na Spotify Premium, pretplatničku uslugu koja korisnicima omogućuje uživanje u glazbi bez prekidanja.

U prilog lansiranju na tržište Bosne i Hercegovine, Spotify će danasbiti lansiran i na 12 novih tržišta: Moldavija, Kazahstan, Bjelorusija, Rusija, Albanija, Slovenija, Hrvatska, Kosovo, Crna Gora, Srbija, Ukrajina i Sjeverna Makedonija.

Korisnici u Bosni i Hercegovini mogu se pretplatiti na Spotify Premium i doživjeti vrhunsko Spotify iskustvo za  4,99 EUR mjesečno. Premium obiteljskii paket (Premium Family) bit će dostupan po cijeni od 7,99 EUR mjesečno za 6 članova obitelji koji žive zajedno. Novi Spotify Premium DUO (6,49 EUR) je pretplatnički paket za dvije osobe namijenjen za parove i on uključuje Duo Mix, automatski nadograđenu play-listu omiljenih pjesama vas i vašeg partnera – a to će rasprave ko je glavni DJ svesti na minimum.

Današnje lansiranje otvara vrata za skoro 250 milijuna novih fanova koji će početi otkrivati novu glabu i podcastove iz cijelog svijeta na platformi Spotify, a regionalnim umjetnicima omogućit će da dobiju publiku i fanove koji su globalno povezani, istakla je Federica Tremolada, direktor za Južnu i Istočnu Europu. Tremolada je također dodala kako je lansiranje platforme Spotify na ovih novih 13 tržišta vrlo važan trenutak u Spotify putovanju, posebno zato što će Spotify uključiti fanove i umjetnike sa rastućeg glazbenog tržišta kakvo je BiH na kojem streaming konstantno raste i gdje vide značajnu priliku za Spotify.

Da biste uživali u glazbi, preuzmite aplikaciju sa Andoid ili iOS ptrgovine aplikacija putem linka: www.spotify.com/ba.