FOTO  Sjajni rezultati plesnog studija iz Mostara, ušli u Top 8 najboljih plesača

B-Dance na natjecanju u Splitu
Hercegovina.info

Plesni studio B-Dance proteklog vikenda imao je mnogo razloga za slavlje, naime plesači ovog uspješnog plesnog studija sudijelovali su na natjecanju NEW KIDS ON THE BLOCK gdje su ostvarili izvrsne plesne rezultate.

Natjecanje se održalo 9.veljače u Splitu i okupilo je veliki broj plesača uzrasta od 4 do 16 godina koji su pokazali svoja plesna umijeća kako u koreografijama tako i u hip hop i break dance 1 n1 battlovima.

Plesači plesnog studija B-Dance natjecali su se u kategoriji break dance i hip hop 1 na 1 od 4 do 16 godina, te su u velikoj konkurenciji svi plesači prošli kvalifikacije i ušli u Top 8 najboljih plesača u svojim kategorijama i uzrastima gdje su pokazali da i Mostar ima sjajnu break dance i hip hop plesnu scenu osvojivši vrijedne nagrade i priznanja.

Najuspješniji mladi mostarski plesači su:

Hip hop kids 2

1.mjesto Vita Lakić
2. mjesto Lucija Ramljak
3. mjesto Nina Vrljić

Break Dance kids 2

3. mjesto Marko Cvitković


Hip hop juniori

2. mjesto Sarah Tiro

Break dance juniori

1.mjesto Ivano Bagarić

Posebne pohvale idu i za mlade plesače koji su u vrlo jakoj konkurenciji prošli kvalifikacije i ušli u TOP 8 najboljih u svojim kategorijama i uzrastima, a to su: Josip Ambruž, Frano Ćorić, Aleksandra Saša Milović, Maris Zovko, Petra Šoljić i Marinela Marijanović.

Inače, plesni studio B-Dance već trinaestu godinu u nizu predstavlja kulturološko i umjetničko nadahnuće u Hercegovini, te je najtrofejniji plesni klub u street plesovima Grada Mostara i Hercegovine.

Ovim putem pozivamo djevojčice uzrasta od 3 do 5 godina i dječake uzrasta od 6 godina da nam se pridruže i zajedno sa nama stvore lijepe plesne uspomene.