OSTANI KUĆI, PLEŠI ONLINE Mostarac organizirao kućni disko party

dj, koncert, uživo, samoizolacija
hercegovina.info

Večeras u 21 sat počinje kućni disko party koji je organizirao DJ Andrej Jelić, koji inače nastupa u kolektivu imena ROOF AW. Oni su zajedno nastupali na brojnim festivalima kao što su Exit, Ultra, Fresh Wave , Moondance, Gaden of Dreams, Mostar Summer Fest.

Ususret live koncertu Andrej je rekao za hercegovina.info više o elektronskom dvojcu, što će večeras biti na repertoaru te zašto je organizirao streaming za sve u samoizolaciji.

Sadržaj se učitava...

Nešto o vama odnosno o ROOF AW dvojcu, koliko ste dugo na sceni, gdje ste nastupali?

ROOF AW” je  kolektiv osnovan 2017. godine od strane Igora Kurjakovića i moje malenkosti Andreja Jelića, kao klupska platforma posvećena elektronskoj glazbi i promoviranju domaćih i ino artista. Iako je ideja bila prvenstveno da u Mostaru napravimo jednu potpuno novu dimenziju clubbinga, jako brzo smo prerasli u etabilirani kolektiv na BiH sceni. Postali smo dio jedne lijepe priče koju smo prije svega izgradili zahvaljujući našim dragim prijateljima i publici koja nas neumorno prati na svim žurkama i daje podršku, što nama daje dodatnu energiju i ogromni poticaj za svaki korak koji planiramo napraviti.

Možete li objasniti za one koji vas ne znaju kakvu glazbu proizvodite, inspiracija?

Nisam baš slatkorječiv dok opisujem sebe, ali ono što mogu reći za svoju nemam nikada pripremljen set, iskreno volim eksperimentirati, volim da me nosi emocija. Za mene jednostavno nema podjele u glazbi, sve je uključeno. Tako, kada imam priliku svirati duže setove, možeš čuti sve od disca, house-a, eletronike, techna.

Što je na repertuaru večeras?

DJ set počinje oko 21h i trajat će do ponoći. Moram reći da tajming nije u potpunosti fiksan, kući imam jednog tromjesečnog klinca, o njemu ovisi.  Inače je raja, tako da vjerujem da nećemo imati kašnjenja. Glazbeno planiram obići dosta pravaca, ali kao uvijek bit ću slobodan, jer volim da puštam zapravo kako me nosi emocija, nemam nikad nista spremno, osim gina i limuna.

Nastup će ljudi moći pratiti na vašoj stranici?

Da, nastup ide preko našeg  facebook stranice ROOF AW, a i dijelit će se društvenim mrežama kao i na našem ofc eventu KUĆNI DISKO. Pripremite se za jednu plesnu online avanturu.

Zašto ste odlučili napraviti party, što poručujete ljudima da rade dok su u izolaciji?

Zasigurno nam svima u ovom razdoblju neizvjesnosti i stresa treba ispušni ventil. Moj ventil je glazba i rado je dijelim sa svojom publikom, tako da mi je upravo to želja i sada.

Izolaciju iskoriste za ono za što nikad niste imali vremena. Slušajte glazbu, producirajete, čitajte knjigu, učite, kuhajte. Toliko od mene, sad je vrijeme da svoj dnevni boravak pretvorim u malu disko sobu.