Zvala policiju zbog provalnika pa se posramila kada je vidjela o kome se radi

policija, provalnik
Koliko god voljeli ili pak mrzili posao koji radite, svi su imali dana kada bi se najradije zatvorili u kuću i ne izlazili van.

U takvoj se situaciji našao i jedan Kinez koji je odlučio uzeti dan bolovanja iako nije bio bolestan, no to nije otkrio svojoj supruzi. Dogodilo se to u utorak kada je žena prezimena Li napustila njihov dom kako bi odvela djecu u školu, a suprug je sat vremena kasnije trebao otići na posao.

No, kada se vratila u stan oko 11 sati, vrata su bila zaključana iznutra. Također, čula je zvukove koji su dolazili iz njezina doma pa je odlučila pozvati policiju.

Snimka koju je napravila policija iz grada Hanzho na istoku Kine pokazuje policajce kako pretražuju stan. Dolaze do ormara i otvaraju ga, a u njemu pronalaze muškarca koji se skriva. - Izlazi! Izlazi! - govore mu policajci, a žena koja ih je pozvala na to će: - Ispričavam se, došlo je do pogreške. To je moj suprug!

Muškarac je, naime, slagao svojoj supruzi da će otići na posao no zapravo je uzeo dan bolovanja kako bi cijeli dan mogao kod kuće igrati video igrice. Nije se nadao da će mu se supruga tako brzo vratiti kući pa se skrio u ormar jer je strahovao da će ga žena optužiti za lijenost, stoji u policijskom izvješću.

Vecernji list