Ženski sajam slavi žensko prijateljstvo i vodi vas na putovanje!

Ženski sajam

...koji svaku ženu uveliko definira i bez koje nijedna žena ne može, a o kojem se rijetko govori - prijateljstvo sa drugom ženom.
Dok iznad muško-ženskog prijateljstva uvijek stoji upitnik, odnos prijateljica je neupitan, kao i njegova važnost od djetinjstva, preko mladosti, pa sve do zrelog doba jedne žene. Često ga nazivaju toksičnim, takmičarskim ili neiskrenim, ali svaka žena zna da ima barem onu jednu prijateljicu koja je uvijek tu, koja je podržava i bezuslovno voli i bez koje je njen život nezamisliv. Gradeći karijeru, porodicu, brinući se o djeci, vrlo često zanemarimo odnos sa prijateljicom, te žene u kasnijoj dobi zbog toga često žale.

Ženski sajam je odlučio barem malo doprinijeti snazi ovog odnosa i skrenuti pažnju na njegovu važnost. Prije svega sajam je odlična prilika da prijateljice provedu zajedničko vrijeme, opuste se, uživaju u brojnim programima i prezentacijama posvećenim samo njima, prilika da si udovolje, da se razmaze, osvajaju poklone naših pomno biranih partnera, čuju korisne savjete i motivacijske priče, da se zabave i šopinguju po specijalnim sajamskim cijenama.

A dok čekamo da sajam počne pozivamo sve prijateljice da naprave jedan neizbježni selfi i uz malo sreće odu na nezaboravno, zajedničko putovanje. Statistika kaže da je u vrhu stvari zbog kojih žene najviše žale upravo mali broj putovanja koje su provele nasamo sa svojim prijateljicama. Dovoljno je samo da zaprate instagram ženskog sajma, postave fotografiju na svoj profil uz obavezan )zenskiSAjam i sačekaju izvlačenje, koje će se slučajnim odabirom održati 2.dana sajma, 29.5. u Sarajevo City Centru. Prijateljice, sretno!
Na putovanje vas vodi Sol Azur Buena Vista.