Žene, ovo su pogreške koje biste trebali izbjegavati u vezama!

frajeri, žene, veza, žena, mlađi muškarac, muškarac, stvari, suprug, žena, osvojiti, ljubav, znakovi, čvrsta ljubav, žena, riječi, uvreda, udaja, udaja maloljetnica, žene, dečko, izravno, situacije, veza, muškarac, rečenice, žena, svađa, veza, žena, muškarac, vrline, veza, uspješnost, intimnost, trud, financije, žena, muškarac, veza, sudbina, parovi, istraživanje, muškarac, žena, muškarac, žena, kvaliteta, leptirići, djevojka, dečko, veza, veza, top stvari, muškarci, žene, stvari, voljeti, nerealnosti, muškarac, žena, stvari, muškarac žena, romantika, žena, veze, pogreške, partner, stvari, veza, znakovi, veza, veza, načini, poboljšati , veza, znakovi, kraj, kriza, savjeti, veza, stvari, dogoditi , veza, prevara, načini, muškarac, žena, izgled, istraživanje

Kako se ne bi doveli u tu situaciju, pročitajte koje su pogreške koje većina žena radi, a trebali biste ih izbjegavati...

Previše dajete

Žene su po prirodi spol koji je brižniji i samim time češće će se prema svom partneru postavljati zaštitnički. Ako ulažete u vezu previše, s dobrim namjerama, ne sumnjamo, to ipak može dovesti do problema s negativnim posljedicama na vašu vezu. Razlog tome leži u činjenici da dok sve podređujete vezi i njegovim potrebama, zanemarujete svoje. Partneri u vezi trebaju biti ravnopravni te se nikako ne biste smjeli podređivati partneru. U vezi biste oboje trebali uživati i nadopunjavati jedan drugog, a ne se podređivati jednoj osobi.

Uvijek opraštate

Kada netko pogriješi, potrebno je priznati grešku, ispričati se i opristiti. Ali ne svaki put. Ako se iste greške ponavljaju više puta, to je pokazatelj da partner nije svjestan ili namjerno ide preko vaših osjećaja i onoga što vas ljuti. A to je loš znak. Sve dok zna da ćete vi baš svaki put oprostiti, više i nema osjećaj da radi nešto krivo.

Stalno ste zajedno

Lijepo je što želite provesti svaki slobodan trenutak zajedno, ali svaki partner treba imati neko vrijeme za sebe. Samim time ćete zadovoljiti neke svoje potrebe, a i dat ćete partneru prostora za njegove. Nećete ga gušiti, a tada će vam se uvijek vraćati još sretniji. Uostalom, zar zaista želite stalno biti s njim i njegovim društvom i slušati priče o nogometu, automobilima i sl?

Nemojte financijski ovisiti o svom partneru

Novac je stalan izvor svađa, čak i kod najstabilnijih partnera. Stoga budite financijski neovisni jer ćete tako imati osjećaj sigurnosti. Ne želite za svaku sitnicu tražiti svog patrnera novac ili mu se opravdavati što morate kupiti tampone ili poklon za prijateljicu, zar ne?

Izvor: vecernji.hr