Žene koje muškarci ne podnose!!!

1.  Žene koje traže pažnju plakanjem

Da se ne zavaramo - muškarci vole žensku osjetljivost i romantiku, ali žene koje stalno plaču ne mogu smisliti! Žene koje koriste plač kao sredstvo brzo se otkrivaju pa taj trik brzo pada u vodu. Nikako ne mislite da možete samo zaplakati i nabijati osjećaj krivnje da biste dobile sve što želite. To može djelovati samo na početku veze.

Iako je vaša tuga iskrena i vaši osjećaji nisu odglumljeni, većina će muškaraca upravo to misliti, osobito ako zaplačete za svaku sitnicu. Plač je izvrsno sredstvo za dobivanje pažnje, ali se nimalo ne razlikuje od ponašanja malog, razmaženog djeteta koji isprobava do koje granice može živcirati roditelje, a da ga oni ne kazne.

2. Žene koje su pretjerano samokritične

Žene koje su previše samokritične, bilo da kritiziraju svoj izgled ili sposobnosti, neće naići na poštovanje partnera. U početku će vas pokušati uvjeriti u suprotno, ali uskoro će odustati. Žene koje se nastave tako ponašati, partneru počinju ići na živce, jer nijedan muškarac ne voli nesamouvjerene i slabe žene koje ne šire unutarnje zadovoljstvo.

To je možda i taktika žena koje žele provjeriti partnerovu spremnost na davanje komplimenata, ali pazite - takvim ćete ponašanjem postići suprotan efekt. Umjesto da vas počne gorljivo uvjeravati da ste neodoljivi i prekrasni, počet će vas žaliti. Budite svjesne da muškarci ne primjećuju male nesavršenosti, kako tjelesne tako i karakterne, osim ako niste naletjeli na perfekcionista. I ako ćete mu non stop govoriti o velikoj guzi i premalim grudima, može se dogoditi da se počne slagati s vama. Žene koje nastave sa samokritikom ne smiju biti razočarane takvom reakcijom, jer su ju same izazvale.

3. Žene koje mrze druge žene

Ustvari je takvo ponašanje prilično usko povezano s prva dva primjera. Gotovo su sve žene barem malo ljubomorne, ali žene koje su nekontrolirano ljubomorne mogu izgubiti partnera. Vaš će muškarac postati zabrinut, jer neće biti siguran da je izabrao pravu partnericu uz koju može slobodno uživati u životu.

Žene koje su ljubomorne i ismijavaju druge žene pokazuju svoju nezavidnu osobnost. Izgledati ćete vrlo nesamouvjereno, tračerski i posesivno - kao žene koje žele muškarca držati na kratkoj uzici i imati sve pod kontrolom. Žene koje su takve ne priznaju ljepotu drugih žena. Muškarci ipak najviše vole žene koje su u svojoj koži toliko opuštene da ne osjećaju da bi ih neka druga žena mogla ugroziti. Muškarci vole i žene koje nemaju ništa protiv pornografije i zajedničkog promatranja i komentiranja žena u prolazu.

4. Žene koje ne razumiju mušku prirodu

Žene koje neopisivo živcira razbacana odjeća moraju razmisliti je li taj problem zaista toliko strašan. Isto vrijedi i za ostale muške navike - gledanje nogometa, odvažno podrigivanje i češkanje međunožja. Na lijep mu način recite da bi vas usrećio kada bi pospremao za sobom, ali ga s tim previše ne opterećujte. Bar povremeno stisnite zube i same pospremite - neće vam pasti kruna s glave.

Naravno, ne nagovaramo vas da budete sluškinja svome muškarcu. Najbolje je ako se možete dogovoriti za pravednu raspodjelu poslova, ali se ne opterećujte malim greškama, jer one su dio njegove muške prirode. Neka vas ne zabrinjava ni njegova povremena šutljivost, zabave s prijateljima i pasivnost pri shoppingu. Muškarci, naime, ne podnose žene koje non stop prigovaraju, jer im to ruši ego i podsjeća ih na majčinske savjete u pubertetu.

izvor:www.intimatemedicine.com.hr