Vrijeme je da poradite na odnosu s najvažnijom osobom u vašem životu - samom sobom!

najvažnija osoba , veza
1. Izlazite sa samo jednim ciljem - kako biste se zabavili najbolje što možete! Možda niste navikli biti solo i svakako vam treba vremena da se priviknete, no nemojte misliti da je nova veza lijek za zaboravljanje vašeg bivšeg. Osim toga, morate se naučiti funkcionirati samostalno i ne ovisiti ni o kome. A kada to jednom savladate, nova je ljubav itekako dobrodošla. Dokle god je iz pravih pobuda!

2. Iskoristite slobodno vrijeme za osobni rast i nove zanimacije! Kao što smo rekli, naučite samostalno funkcionirati. Posvetite se aktivnostima koje vas osobno vesele i koje ste bili zanemarili. Razvijajte svoje hobije i vještine i nastojte razmaziti samu sebe svakog dana. Budete li se bavili nečim što istinski volite, shvatit ćete kako život može biti lijep i bez njega!

3. Riješite se svih stvari koje vas podsjećaju na bivšu vezu! Doslovno! Maknite tu vašu zajedničku sliku što vam uokvirena stoji na radnom stolu. Kao i sve porukice, pisma i plišance. Vjerujemo da su mnogi u dobrom stanju, no nemojte ih proslijeđivati dalje. Radije se riješite te negativne energije koja ih okružuje!

4. Zaboravite da postoje frajeri, zaboravite da postoji ON! Izbrišite njegov broj, uklonite ga s Facebooka, Twittera, Instagrama ili bilo koje druge društvene mreže putem koje ste povezani. Vjerujte nam da ne želite gledati slike njegove nove drage niti doći u iskušenje da ga pijani nazovete usred noći. Daleko od očiju, daleko od srca!

5. Vrijeme provodite u društvu najdražih prijatelja! Uživajte u njihovom društvu, šalama, vremenu koje s njima provodite. Ne morate okupiti sve ''frendove'' koje poznate, već one koji su vam istinski prijatelji i koji će vam znati pružiti potporu ukoliko bude potrebno.

6. Potrudite se izgledati najbolje što možete! Isprobajte novu frizuru, boju kose, drugačiji make-up, vježbajte, priuštite si koju lijepu krpicu. Nema veze što njega više nema u vašem životu, sređujte se sami za sebe i uživajte u samopouzdanju koje će vam procvjetati.

Izvor: zadovoljna.hr