Tri boje koje najbolje stoje plavušama

plavuša
Ako ste ipak u dilemi što se svijetle kose tiče, izdvojili smo 3 boje koje najbolje pristaju ženama s plavom kosom.

Prirodne plavuše obično su žene sa svijetlom puti pa im pristaju kontrastni tonovi poput jarke, dominantne crvene boje ili kobaltno plave, a izvrsno (zbog male doze glamura) izgledaju i u komadima metalik sjaja.

Nježno roza možda nije kontrastna no izgledati će dobro jer će samo naglašavati vašu svijetlu put i kosu te odavati utisak nježnosti i blage prirode. Isti efekt bi mogla imati i bijela, ali ne od glave do pete.

Jarko crvena

Svijetla kosa, zavodljivi crveni ruž na usnama i mala ili maksi crvena haljina oduvijek su simbol za glamur i seksepil. Nije tajna da crvena boja najbolje pristaje upravo plavušama, a takva vizija žene simbol je neke zamišljene femme fatale još od nekih davnih dana modne povijesti.

Metalik sjaj

Kao i crvena boja, zlatni ili srebrni sjaj i šljokice također najbolje izgledaju na ženama svijetle kose jer djeluju nekako glamuroznije i ženstvenije te pomalo dekadentno. Srećom pa su komadi s metalik sjajem jedan od najvećih trendova ove sezone.

Nježna ružičasta

Plavuše u svijetlorozim odjevnim komadima uvijek djeluju mnogo nježnije, ženstvenije i blaže od žena s drugom bojom kose, čak i pomalo eterično. S nježnom, puderastom nijansom ružičaste teško ćete pogriješiti imate li svijetlu kosu.

Elle.rs