Trebate li dragoj reći da se udebljala?

Prije svega budite oprezni. Žena postavlja u pravilu ovakva pitanja kada želi vašu podršku a ne brutalnu istinu koja samo može poljuljati njeno samopouzdanje. Ako vam je već i postavila to pitanje, onda je i sama svjesna da je nabacila koji kilogram viška. Na vama nije da joj to potvrdite jer za to služe prijateljice. Vi ste tu da ju volite onakvu kakva jest. A ako joj kilogrami dosita smetaju, riješit će ih se „zbog sebe" odnosno drugih žena, jer nitko nije kritičniji prema ženama od samih žena.

Vaš potvrdan odgovor (ili čak neodređen) može izazvati probleme. Ona će barem dijelom biti povrijeđena, a to hoće li šutjeti o tome ili vam pobrojati u lice sve vaše nedostatke, ovisi o njenom karakteru.

Kada je izgled kod žena u pitanju, treba biti taktičan. Kompliment otvara sva vrata. Ako se ikad nađete u situaciji da ležite u krevetu a ona se pred ogledalom hvata za struk i uputi vam famozno pitanje, ne riskirajte. Rijetki su muškarci koji mogu istinu upakirati tako da ona ne boli, a i rijetke žene koje će istinu prihvatiti bez da ih barem malo ne zaboli.

D.B./budi.in