Tražio seks u zamjenu za ocjenu i poručio joj: Morat ćeš to učiniti kad-tad!

skandal, svećenik, zlostavljanje, djevojčica, silovanje, Posušje, zlostavljanje, optužnica, seks, ocjena, iznuda, tinejdžerice, škola, seks, pohotnik, silovanje, zlostavljanje, pipkanje, profesor, zlostavljanje, strava, zlostavljanje, silovanje, danska, zlostavljanje dijece, bludničenje, Doboj, iživljavanje, zlostavljanje, njemica, nestanak, djevojčica, maloljetnica, majka, djeca, Rusija, zlostavljanje, silovanje, zlostavljanje, Tuzla, djevojčica, otmica, udaja, sestra, prodaja, život, pobačaj, Mostar, maloljetnice, maloljetnica, dijete, rađanje, skandalozno, maloljetnica, udaja, Doboj, profesorica, zavođenje, skandal, maloljetnica, silovanje, Zagreb, djevojčica, silovanje, zenica, trudnoća, učenica, šokantno, silovanje, sloboda, dječak, sestra, presuda, seksualno zlostavljanje djece, seksualno maltretirao djevojčicu, zlosatavljač, šokantno, pedofilija, oglas, stravično, Facebook, podvođenje, otmica, pronalazak, mastrubacija, učenica, vozač, prikolica, silovanje, SAD, silovanje, teta
Nakon što ju je 63-godišnji profesor D.P. seksualno maltretirao i pokušao ju namamiti u svoj stan, petnaestogodišnja S.D., učenica Tehničke škole "Nikola Tesla" u Kosovskoj Mitrovici, podnijela je prijavu protiv njega zbog seksualnog uznemiravanja.

Djevojčica je opisala kako je na satovima kod spomenutog profesora trpjela vulgarne komentare, kako ju je profesor uznemiravao telefonom te nudio seks u zamjenu za ocjenu. Ono što ju je najviše uplašilo i navelo da prijavi slučaj bili su profesorovi pokušaji da je namami u svoj stan.

Prema njenim riječima, profesor je koristio najvulgarnije psovke i aluzije na seks na satovima objašnjavajući pojmove iz predmeta strojarski elementi, što je djevojčici smetalo jer je jedino žensko u razredu.

Profesor suspendiran

Umjesto završnog rada kojeg su svi učenici morali napisati profesor joj je ponudio "da ga ne mora predati ako zauzvrat bude pristala na seksualni čin s njim". Djevojčica nije pristala na njegove zahtjeva, na što joj je on rekao "Morat ćeš to učiniti kad-tad".

Pohotni je profesor čak zahtijevao da mu tijekom ljetnih praznika svi učenici u stan donesu završni rad, što 15-godišnjakinja nije učinila, zbog čega je krajem rujna profesor ponovno tražio da dođe u njegov stan.

Prestrašena djevojčica tada je odlučila prijaviti ga, a direktor škole, potvrdio je da je professor suspendiran te da je slučaj prijavljen prosvjetnoj inspekciji i policiji.

javno.HR