Stvari koje rade sve žene na svijetu

jelo, debljanje, hrana, kokice, ljudi, debljanje, razlozi, žene, stvari, svijet, debljanje, jelo, struk, zdravlje

Ističu prednosti svog spola

Jeste li znali da žene, skoro pet puta češće nego muškarci, ističu prednosti svog pola? One vole što su žene, čak i kada im život nije lak, pokazale su brojne ankete.

Oslanjaju se na druge žene

Možda ne izgleda tako na prvi pogled, ali žene se podržavaju međusobno. Žena se može osloniti na drugu ženu u kriznoj situaciji, čak i kada se ranije u životu imale loš odnos. „Ne zanemaruj suze druge žene, jer i ako ti nije prijateljica, ona je žena, a to je dovoljno kako bi je i ti razumjela“, savjet je kojeg se mnoge pridržavaju.

Motiviraju jedna drugu

Natjecateljski duh postoji i među ženama, ali to nije prosta ljubomora, već često zdrava konkurencija koja samo na prvi pogled može djelovati kao zavist. Statistika pokazuje da su žene, u većoj mjeri nego muškarci, 'vjetar u leđa' drugim ženama - 70 posto u usporedbi s 30 posto. Kada žena šef prepozna kod kolegice neki talent ona se, više nego muškarac šef, trudi pomoći joj razviti taj talent.

Produžavaju život prijateljicama

Dokazano je da žene žive duže od muškaraca, a jedan od razloga je i to što se međusobno druže i pomažu. Žene su izvor snage jedne drugima. One 'njeguju' jedna drugu, stvarajući trenutke bez stresa dok pričaju o garderobi, šminkanju, kuhanju. To je vrlo ljekovito iskustvo.

Izvor: Mondo