Što muškarac nikako ne smije vidjeti u vašem stanu

muškarac žena, muškarci, spremanje, izlasci, muškarci, strahovi, visina, muškarci, BIH, među najvišim u svijetu
Vaš dečko se mora osjećati kao da je jedini muškarac koji je ikada kročio u vaš stan, inače bi se moglo dogoditi da ga otjerate od sebe, objavio je Blic.

Pun hladnjak

Većina dečkiju voli puno jesti, a ako vašeg momka uhvati glad bolje je da u frižideru imate nešto više osim dijetalnih proizvoda i domaće kreme za lice. Napunite ga sa špekom, kulenom i ostalim delicijama, jer svi znaju da ljubav prvo dolazi kroz želudac.


Uklonite nepoželjne fotke

Obavezno morate maknuti sve fotografije bivših (i sadašnjih)dečkiju iz vidokruga kako ne bi uplašile vašeg gosta. Bivšima je mjesto u prošlosti (ili barem na vrhu ormara).


Knjige za samopomoć
Kad vidi sve one knjižice kojima ste si pokušali pomoći u teškim trenucima u životu, pomislit će da sa vama nešto ozbiljno nije u redu. Dakle spremite ih na isto mjesto gdje i 'nepoćudne' fotografije.


Ženske sitnice

Tamponi, ulošci i sve druge ženske potrebštine su zadnja stvar koju muškarci žele vidjeti, tako da ih je bolje pospremiti da ga ne bi doveli u neugodnu situaciju.


Žuti tisak

Znamo da s vremena na vrijeme volite prelistavati tabloide, no kako bi izbjegli da vaš dečko misli kako ste opsjednuti i površi bilo bi bolje da ih se relocira na vrh ormara.


Plišane igračke

Teško je odvojiti se od vašeg najdražeg mede, no ako nećete da on misli kako ste djetinjasti sakrijte ih, barem do prve bračne noći.