Sedam tipova muškaraca za koje se žene ne bi trebale udati

Žene se, kao i muškarci, često zaljubljuju "bezglavo", a nakon što ishlapi početna faza jake kemije, racionalno razmišljanje o vezi počinje, tvrdi katolički svećenik Australac Pat Connor. On drži predbračne tečajeve za parove te je autor knjižice "Za koga se ne treba vjenčati". Također drži predavanja srednjoškolkama i studenticama o ispravnom izboru partnera za cijeli život, a on sam ne vjeruje da na svijetu postoje srodne duše, već samo ljudi koji su se spremni jedno drugom obvezati.

 

Predlaže zaruke ili razdoblje u trajanju od godine dana, koje je potrebno ljudima kako bi se dobro upoznali i shvatili jesu li jedno za drugo.
Dečki za koje se ne treba udati

1. "Mamini sinovi"

Oni koji nisu u stanju sami nešto odlučili, više razgovaraju sa svojom mamom nego partnericom i očekuju da se žena brine o njemu na jednak način kao što je to činila njihova majka.

2. Muškarci koji ne znaju s novcem

Bilo da imaju malu plaću ili ne znaju posložiti prioritete, ovaj tip muškarca je teško opterećenje za brak, koji može vrlo lako puknuti zbog svađa o financijama. kaže Connor.

3. Muškarci koji nemaju prijatelja

Connor kaže kako nije važan broj prijatelja, ali ako netko nema nijednog prijatelja tada je to često pokazatelj njegovog sebičnog karaktera i čudne naravi koja nije poželjna u braku.

4. Muškarci koji će vas poniziti u javnosti

Nije bitno povod ili ponašanje, već osjećaj povrijeđenosti i poniženosti. To pokazuje da taj muškarac nema samokontrolu, a od vašeg ugleda bitnije mu je izraziti bijes. To je tip muškarca koji uvijek želi dominirati, pa tako i u braku.

5. Muškarci koji su bezobrazni prema drugima

Bilo da je riječ o konobaru, čuvaru parkirališta ili blagajniku, takvo bezobrazno i bahato ponašanje odaje pravi karakter muškarca, kojeg skriva prema ženi, no s vremenom će ga svakako pokazati.

6. Muškarci koji se ne mogu šaliti na svoj račun

Takvo ponašanje otkriva nesigurnost i komplekse te nije dobar temelj za odnos. Također, kaže Connor, otkriva premalo samokritičnosti, a previše kritičnosti prema drugima.

7. Muškarci koji se nikad ne suprotstavljaju

Ako imate muškarca koji odobrava svaki vaš postupak i hir, to može biti lijepo na početku, ali vrlo brzo dosadi. Otkriva manjak karaktera, a zapreka u braku je jer bi partneri trebali jedno drugo usmjeravati i korigirati.

Izvor: 24sata.hr