Radite 'brazilku'? Evo što vam kozmetičarke žele, ali neće reći

stidne dlačice, depilacija, bikini zona, bikini, depilacija, bikini zona, mit, mitovi, stidne dlačice, depilacija, intimna zona, savjeti, ginekolog, situacija, Ozlijediti, intimna zona, brazilka , intimna frizura, Savjet, kozmetičarka

Brazilka, ili potpuna depilacija intimnog područja, pravi je hit posljednjih godina. Neke žene više ne mogu ni zamisliti kako im to područje izgleda pokriveno stidnim dlakama, a neke se kunu da je 'brazilka' odličan izbor i kad je riječ o higijeni tog dijela tijela. Ginekolozi se možda i ne bi složili s tim, no činjenica je da žene i dalje odlaze kod kozmetičarki koje će im napraviti 'brazilku'. I dok vjerojatno imaju poprilično pitanja na koje bi htjele dobiti odgovor, posebice prije nego se na depilaciju odluče po prvi put, kozmetičarke, s druge pak strane, imaju odgovore koje bi htjele reći svojim klijenticama.

"Ne brinite se kako vaša vagina izgleda" Odlazak kod ginekologa mnogim je ženama prava muka i stres. A 'brazilka' zvuči privlačno, ali ideja da kozmetičarka gleda u vašu vaginu i depilira stidne dlake s nje, ne čini vam se poticajno da se odlučite na taj korak? Kozmetičarka Krystal Cordova poručuje: Mi smo tu da vam pomognemo, ne da vas osuđujemo i proućavamo. Pomoći ćemo vam da se osjećate opuštenije i na kraju, puno ljepše i ugodnije. "Ne brijte se između odlazaka kod kozmetičarke

" Najbolje je da žena dolazi na brazilsku depilaciju nakon menstruacije jer je tada manje osjetljiva. Čak i ako dođete u napast da se riješite dlaka koje su u međuvremenu izrasle, a vi još niste dogovorili novi sastanak kod kozmetičarke, nemojte brijati dlake jer ćete poremetetiti ciklus depiliranja i kada dođete na 'brazilku', neke dlake će biti prekratke da bi se uspješno uklonile. To će vas dovesti u začarani ciklus da nikada nećete imati osjećaj potpune depilacije, barem ne dok se ne strpite dok sve izrastu iste duljine prije depilacije. Kozmetičarke znaju i vide da ste se brijali britvicom, poručuje Cordova.

"Ne pijte alkohol prije depilacije" Osim što će suziti žile i učiniti cijelo tijelo jos osjetljivijim na bol, nije pristojno doći na depilaciju pod utjecajem alkohola, makar i blažim, pojašnjava Cordova.

"Brazilka za vrijeme menstraucije...?" Moguće je, ali bolje je izbjegavati. U to će vrijeme depilacija biti bolnija jer je žena osjetljivija, a i jedna priča djevojke s Redditu svakako ide u prilog ovoj tvrdnji. Otišla je na brazilsku depilaciju, bilo joj je neugodno reći kozmetičarki da ima menstruaciju, ali je kozmetičarka slučajno za vrijeme depilacije zahvatila kraj konca na tamponu i kada je povukla traku za depilaciju, povukla je i tampon iz rodnice klijentice. Nemojte se voditi onom: Meni se takve stvari ne mogu dogoditi.

vecernji.ba