Provjereni recept da bivšu ljubav ponovno vratite u svoj život

recept, bivša ljubav, muškarac

Dajte mu vremena

Iako vam je strpljenje vjerojatno pri kraju i savjet "Dajte mu malo vremena" zvuči najgori koji ste dobili, iskustva su pokazala da vašem voljenom upravo ovo i treba. Ako ste tek nedavno prekinuli, pustite ga da diše i razmislite koliko mu zapravo nedostajete. Uostalom, kako će uopće shvatiti da je prekid greška i da mu nedostajete ako mu budete stalno dostupni?

Radite na sebi (možda je problem doista u vama)

Ako ga želite vratiti, zar nije bolje i pametnije da ga vratite novoj, boljoj verziji sebe? Radite na sebi, krenite na tečajeve, pročitajte knjige za koje ranije niste imale vremena. Različiti psihološki naslovi ili motivacijske knjige vas mogu spasiti depresije i biti odlična potpora u teškim trenucima. Umjesto što ćete previše vremena trošiti na razmišljanje o gospodinu bivšem, počnite razmišljati o sebi.

Razmislite je li vam zaista potreban

Jeste li stvarno kompatibilni i ima li uopće smisla da mu se vraćate? Dok su stvari još uvijek svježe i dok vam je srce slomljeno u tisuću dijelova, jedino što želite je da ga ponovo zacijeli. U tim trenucima nemojte donositi odluke. Hladne glave razmislite je li on zaista dobar izbor.

Preuzmite inicijativu

Ako mislite da će on čitati vaše znakove, postove na facebooku ili tumačiti vaše fotografije i na temelju toga shvatiti da ga želite natrag, varate se. Ako ste zaista zaključile da ne možete i ne želite bez njega, recite mu to! Ne čekajte na njegov prvi korak, već ga same napravite!

Izvor: cosmopolitan.hr