Proljetni trend 2010: Satenske cipele

cipele
Godina  2010-ta donosi ekstravagantne, raznolike cipele, a među njima svoje mjesto imaju i satenske cipele, koje su potpuni hit ove godine. Ovisno o modelu, one mogu biti savršen dodatak za dnevne aktivnosti ili noćne zabave. Satenske cipele dolaze  u nebrojeno mnogo boja i stilova, od klasičnih „stiletto“ cipela s potpeticom, trendi platformi, udobnih niskih cipela i šik sandalica...



Saten je jedan od najljepših i najluksuznijih materijala u modnoj industriji i koristi se kako za odjeću tako i za obuću. Ako odaberete pravu boju i model ove glamurozne cipele mogu „podići“ svaku odjevnu kombinaciju. Satenske cipele cipele nezaobilazne su ove sezone i to su ujedno najseksipilnije cipele trenutno na tržištu.


         

                      

 

Crne satenske cipele odličan su izbor za ozbiljnije, službenije odjevne kombinacije. Za elegantan, sofisticiran look odaberite crne satenske cipele na visoku potpeticu i kombinirajte ih s uskom crnom suknjom i trendi topićem ili košuljicom.







Cipele sa satenskim trakicama u kobinaciji s otkačenim modnim detaljima dat će malo više originalnosti vašem outfitu. Za dnevne kombinacije odaberite zatvorene satenske pumperice, ili one s otvorenim prstima. Ove cipele kombinirajte uz  proljetne haljinice cvjetnih dezena ili uz tamne traperice.



         

             





Ove sezone budite odvažni pa se odlučite za satenske cipele u raznim bojama. Jarke boje koje privlače pažnju, zanimljivi dezeni, trendi ukrasi pokazat će svima vašu individualnost. No pripazite na kombinaciju odjeće i cipela. Ako su cipele ekstravagantne, onda odjeća mora biti u drugom planu, znači jednostavnija.


          




Ako se želite osjećati kao glamurozna Hollywoodska diva, ovog proljeća morate nabaviti satenske cipele. Budite u trendu i odlučite se za malo „začina“ uz zanimljive satenske cipele živopisnih boja ili pak ako to nije vaš stil, na neutralne cipele boje kože ili sivih nijansi.

   





Za svečanije trenutke kao vjenčanja ili neke druge vrste zabava, lijepe satenske cipele plijenit će pažnu i poglede. One čine savršenu kombinaciju s koktel haljinom od mekanog materijala, kao i haljinama na popularne cvjetne printeve ili točkice. Nosite ih sa stilom i budite spremni pokazati da ste ove godine itekako u trendu.

         
zena.hr