Pročitajte zašto Ruskinje spadaju među najljepše žene svijeta

ruskinja
Ruskinje imaju velike oči i vole ih isticati make-upom. Gotovo da i ne možete vidjeti Ruskinju koja iz svog doma izlazi na ulicu bez make-upa na očima. Rusija je zemlja u kojoj raste mnogo vrsta ljekovitog bilja, a žene to itekako koriste kako bi zadržale i naglasile svoju ljepotu.

U kosu utrljavaju svježe sokove od hmelja, trputca, koprive i djeteline koji njihovu kosu čine sjajnom, gustom i punom volumena. Kad je o koži riječ, Ruskinje imaju jednu vrlo zanimljivu metodu. Umjesto nanošenja teškog make-upa i hidratizirajućih proizvoda na lice, one se jednostavno nekoliko puta - pljuskaju.

S obzirom na to da je vrijeme u Rusiji pretežito hladno, Ruskinje češće jedu korjenasto povrće i ne brinu zbog konzumiranih kalorija. Obožavaju šetati pa tijekom dana dosta kalorija i potroše. Posebno uživaju u bicikliranju i plivanju, stoga ne čudi da su Ruskinje u formi i s pretežito "isklesanim tijelima".

Njihove usne uvijek su prekrivene balzamom i ružem, pretežito u crvenim nijansama kako bi napravile kontrast u odnosu na svoju blijedu put. Dobar parfem je "must have" za svaku Ruskinju koja drži do sebe. Kao i bez šminke na očima i ruža na usnama, Ruskinje iz svojih domova ne izlaze bez parfema na svojoj koži.

Njihova je zemlja poznata i po najboljim parfemima, posebice kada je riječ o onima koji imaju voćne i lagane note koje Ruskinje obožavaju. Vole se osjećati lijepo i njegovano te svom izgledu pridaju dosta pažnje. Vole se odijevati u trendu, ali pritom biraju metalik boje modnih komada i nezaobilazne štikle.

Koliko drže do svog izgleda i paze i na najmanje detalje, u prilog govori činjenica da u Rusiji cvjeta industrija ljepote, bilo da je riječ o solarijima, salonima za njegu noktiju, kozmetičkim salonima, spa centrima...