Pročitajte koju šminka biste trebali imati ovog ljeta

šminkanje
Dakle, obratite pažnju na dobru hidrataciju, zaštitu od sunca, dugotrajnu strukturu šminke i naravno- boje! Predstavljamo vam četiri proizvoda koja morate da posjedujete ovog ljeta:

Karmin na bazi ulja

Kvalitetni ruževi koji se zasnivaju na uljanoj formuli nam ove sezone dolaze u svijetlo roze i crvenim tonovima. Njihov poseban sastav njeguje usne, i pruža im dovoljno hidratacije, ostavljajući nježnu boju na njima. Ovi ruževi svjetlijih boja su pravi izbor za ljeto jer osvježavaju i naglašavaju usta, a pored toga se komplemetiraju sa ostalim dijelovima šminke.

Kremaste sjenke za oči

Ljeto je pravo vrijeme da se zabavite make-up proizvodima, a najbolji način da to uradite je da dodate malo boje i svoje oči istaknete u prvi plan. Kremaste senke su jednostavne, izgledaju blistavo i bogato. Pored toga, obvezno investirajte u dobru vodootpornu maskaru.

Zavodljivi manikir

Lakovi u koralnoj boji se savršeno uklapaju uz preplanuli ten. Dame koje imaju svjetliju put trebalo bi da biraju narandžaste podtonove lakova, dok dame sa tamnijim tenom hrabro mogu ponijeti lakove koji u sebi sadrže roze pigmente. Ne volite koralnu boju? Isprobajte breskvasto-nude lak za nokte.

Kompaktna krema u boji

Odaberite kremu za SPF zaštitnim faktorom koja hidrira kožu i vašem licu pruža bronzani sjaj. Ona će savršeno prekriti vaše lice i sve sitne nedostatke, i što je najvažnije- zaštititi ga od UV zračenja.

Dnevni avaz