Problemi žena s velikim grudima

grudnjak
Gotovo pa je nemoguće naći zgodan grudnjak koji savršeno pristaje. Grudnjaci bez naramenica ne dolaze u obzir. Funkcionalnost mora biti uvijek prije estetike pa žene velikih grudi najčešće nose one u crnoj ili bež boji koji su jedino dostupni u njihovoj veličini.

Niti jedan kupaći kostim ne pristaje savršeno. Ili su preveliki i staromodni, ili su premali. Naći komplet gaćica i grudnjaka je nemoguća misija.

Pitanja poput "Bole li te leđa?" i "Koji broj grudnjaka nosiš?" slušate svakodnevno. I da, leđa vas uistinu bole zbog viška "tereta".

Trčanje je bolno iskustvo čak i sa specijaliziranim grudnjakom, a neke vježbe poput sklekova i trbušnjaka vrlo je teško izvesti.

Što god odjenuli, izgledate kao da želite biti seksi, što jednostavno nije istina. Na poslu vas zbog toga druge žene prijeko gledaju, a nadređeni ne shvaćaju ozbiljno.

Ne smijete izaći van u ljetnim mjesecima bez da nanesete dezodorans između grudi. Dojke se, poput drugih dijelova tijela, iznimno znoje kad poraste temperatura u termometru.

Muški pogledi predugo se zadržavaju na poprsju. I to, nažalost, u svakoj prilici. Da, zbog toga vam je jako neugodno.

Ne možete nositi odjeću otvorenih leđa, a vrlo je teško pronaći i odgovarajuću košulju. Prostor s gumbima oko kopčanja uvijek zjapi otvoren. Ni sa sakoom nije lako: donji gumb se lako zakopča, srednji gumb ovisno o kroju, a gornji gotovo nikako.

U odjeći šireg kroja poput tunika i haljina izgledate trudno. Žene velikih grudi strahuju i kako će izgledati nakon poroda.

Spavanje na leđima je bolno iskustvo, a počinak na trbuhu nemoguća misija. Najudobnije spavanje je ono s grudnjakom - što ne voli niti jedna žena.