Prljave bijele tenisice možete očistiti uz jeftin trik

starke, čišćenje, bijele tenisice, pasta za izbjeljivanje, čišćenje, poznati brendovi, brendirani proizvodi, djeca, savjeti, čarape, cipele, tenisice, bijele tenisice, čišćenje
Upravo taj problem muči brojne ljubitelje sportske obuće, a žena po imenu Ali Moore našla je efikasno i jeftino rješenje uz pomoć kojeg bijele tenisice ponovno mogu izgledati kao nove, a koji je otkrila na MammaMii.

Nakon što se vratila s putovanja, njene tenisice su joj bile toliko prljave da nije znala kako bi ih očistila jer voda i krpica nisu pomagale. U trenutku kada je pomislila da bi ih se trebala riješiti, sjetila se rješenja koje i ne košta puno.

Riječ je o tabletama za čišćenje zubne proteze uz koje vam je potreban i prašak za pranje veša, peškir i malo sunca. Tri tablete rastopila je u toploj vodi, a u dobivenu otopinu je uronila vezice. Potom je starom četkicom za zube umočenom u otopinu izribala prljave tenisice i preko noći ih ostavila uronjene u njoj.

Ujutro je izvadila tenisice iz otopine, stavila ih u perilicu za pranje rublja zajedno s peškirom kako pranjem ne bi proizvodile buku, dodala prašak za pranje i na kraju ih osušila na suncu.

Na taj način spasila je tenisice koje su izgledale kao da su nove, a svoj je trik podijelila javno kako bi pomogla onima koje muči isti problem.