FOTO/VIDEO  Prijateljice: Ženski rokovnik 2018

žene

Netko pomisli na partnera ili partnericu, neko na dijete, neko na roditelje, mnogi na prijatelje. A koliko vas pomisli na sebe? Kako i koliko volimo osobe oko nas, a nekako „zaboravimo" koliko je važna i ta ljubav, prema sebi.

Upravo je to inspiriralo tim Ženskog rokovnika da, pod kreativnim vodstvom poznate hrvatske autorice Ive Ušćumlić, snimi poseban video u kojem je osam žena glasno i sa srcem reklo nešto o svojoj najboljoj prijateljici. Zašto je vole, zašto je tako dugo u njihovom životu i zašto im je važna. U videu se miješaju suze i smijeh, a rezultat svega je da su četiri posebne žene čule zašto su voljene i zašto su životi njihovih prijateljica nezamislivi bez njih. Jer svima nam ponekad treba ohrabrenje i lijepa riječ i to tijekom cijele godine, svih 365 dana zaslužujemo da nam se kaže ili da same sebi kažemo da smo divne, baš takve savršeno nesavršene.

Ženski rokovnik, najprodavaniji planer za žene u regiji, ove godine obilježava prvih 10 godina postojanja. Ovo je naš način da vam kažemo „Volim te"!