Predmenstrualni simptomi su stvarnost svake žene

Menstrualni bolovi
Kako bi imale opravdanje za svoje loše raspoloženje. Kako bi manje radile. Kako bi mogle biti ljute, a oni krotki.

Svaka žena bi se rado riješila PMS-a. Vjerujte nam, nitko nije obožavatelj tih napornih simptoma. Donosimo mali vodič kako bi lakše shvatili svoju curu tijekom tih predmenstrualnih dana.

Psiha
Većina žena je tijekom tih dana posebno razdražljiva. Vlada krilatica "mrzim sebe i svijet oko sebe". Da, to se može odnositi i na vas. A da pri tomu niste ni krivi ni dužni. Tih dana nama upravljaju hormoni. Brže se naljutimo, brže gubimo živce, padamo u laganu depresiju, ništa nam se ne da. Tu ne možete napraviti ništa. Jedino budite svjesni da niste vi napravili ništa krivo. Ali isto tako nemojte nas dodatno ljutiti. Tko zna u što bi se mogle pretvoriti.

Glavobolja
Mnoge žene tih par dana pate od jakih glavobolja. U većini slučajeva ne pomažu tablete za bolove. To nije izmišljotina. To nije razlog kako se ne bismo seksali. To je surova realnosti "biti žena". Također vrijedi - nemojte nas dodatno ljutiti.

Teške noge
Neke žene pate od bolova u nogama koji se često reflektiraju kao "teške noge". Riječ je o umornim nogama, kao da smo pretrčali par krugova oko nogometnog stadiona. Najbolje što možete učiniti za vašu dragu, je lagana masaža stopala. Bit ćemo vam vječito zahvalne.

Promjene na grudima
Na zadovoljstvo svakog muškarca, ženske grudi tijekom PMS-a nabubre. To može biti skoro nevidljiva promjena, ali isto tako grudi mogu izgledati veće za pola broja ili čak jedan broj grudnjaka. Oduševljeni ste. Tako lijepo stoje, prpošne i zovu vas. Samo mala napomena - tijekom PMS-a naše grudi bole. Također su nam osjetljive bradavice. Budite nježniji prema njima nego inače.

Grčevi
Mnoge žene prije menstruacije pate od grčeva koji su uzrok kontrakcije mišića maternice. Jačina boli može varirati. Vaša cura možda jedan mjesec neće osjetiti ništa, dok drugi može cijeli dan provesti u krevetu.

Mučnina
Određeni postotak žena tijekom PMS osjeća blagu mučninu, koja je često popratna pojava glavobolje.

Nadutost
Manifestira se osjećaj napuhanosti u predjelu trbuha. Osjećamo se debelo i napuhano poput velikog šarenog balona. Još samo da počnemo letjeti u zrak. Nemojte komentirati naš veliki trbuh. Priroda je u pitanju, ne možemo protiv toga ništa.

Želja za seksom
Vrlo osjetljiva tema. Mnogim djevojkama uza sve gore navedene simptome tijekom tih dana nije uopće do seksa. Međutim, određeni broj nas jednostavno poludi. Postajemo nezasitne i divlje. Više smo napaljene i lakše doživljavamo orgazme. To također može varirati od mjeseca do mjeseca. Jednostavno se prepustite u ruke vaše cure. Neka ona preuzme kontrolu, onoliko koliko njoj odgovara. Tko zna u što bi se seks mogao pretvoriti. Možda, unatoč negativnim simptomima, ipak zavolite naš PMS.