Padate li lako na pogrešne frajere?

ljubav

1. Niste zadovoljni svojim životom i tražite izlaz iz stvarnosti koja vas guši. Kada vas netko obaspe lijepim riječima i odnosi se prema vama sa stilom, bačeni ste u orbitu. Avanturistima ste laka meta. Najgore je što se sve to čini još strašnije kada se ponovno vratite u stvarnost.

2. Depresivni ste cijelo vrijeme i taj frajer koji vam pruža toliko pažnje postaje vaš spasitelj. Vi kao da ste ovisni o depresiji. Kada on da petama vjetra, a to je toliko brzo da se ne stignete niti okrenuti, eto vam još jednog razloga za depresiju.

3. Imate stalnu potrebu ugađati drugima. U društvu muškarca osjećate se izvrsno jer možete brinuti o njegovim potrebama. Time dobivate njegovu naklonost, i to je jedini način da se osjećate voljeno.

4. Imate li bujnu maštu, laka ste meta zavodnika jer ćete povjerovati u svaku priču koju vam servira. Pričat će vam o zajedničkoj budućnosti (iako se znate tek nekoliko sati), a vama će te kule u oblacima izgledati stvarno. Nema od toga koristi, osim za njega koji će ostvariti svoj cilj.

Za neke je žene seks jedini način na koji mogu dobiti osjećaj ljubavi. Iskusni zavodnici razvili su šesto čulo za takve slučajeve. Kraj priče je razočaravajući, naravno, za ženu, jer se kroz seks veže emotivno. Rješenje problema je vrlo lako. Odgađajte seks jer to je najmoćnije oružje protiv takvih muškaraca.

Izvor: cosmolitan.hr