Ovo žene rade u tajnosti, a muškarci o tome pojma nemaju

ljubav
Da, i žene kopaju nos, puštaju vjetrove i sl...

Kupaona je mjesto u domu u kojemu i muškaci i žene uzimaju onih svojih "pet minuta" za sebe. Upravo će u kupani žene odbolovati prekinutu vezu, na miru chatati i sl.

Mnoge žene jedva čekaju doći u svoj dom kako bi odmah skinule grudnjak. Za većinu je žena grudnjak "must have", posebice izvan doma, no nakon svih dnevnih obveza, skidanje grudnjaka je većini žena na prvom mjestu.

Kada nikoga nema doma, ženin najbolji prijatelj je - ogledalo! Čišćenje mitesera, čupkanje dlačica i sl. "zabava" ono je što će žena napraviti kada ima vrijeme za sebe i kada je sasvim sama. Žene će stati i gole pred ogledalo i gledati jesu li dobile koji višak kilogram, kako joj grudi izgledaju, novo seksi donje rublje i sl.

Osim što će isprobavati razne frizure, ruževe, odjevne kombinacije, obavljati depilaciju i čupkanje potkožnih dlačica, čuišćenje mitesera i sl, žena će stati (opet) pred ogledalo i isprobavati seksi pokrete kojima želi očarati svog muškarca. Ili ga tek osvojiti. Najbolje je provjeriti kako izgleda dok je sama pred ogledalom. Iza zatvorenih vrata.

vecernji list