Ovo su žene u koje se zaljubljuju muškarci

seks, žene, učenje, seks, emocije, žene, seks, fantazija, žene, uzbuđenje, žene, seks, seks, vitka linija, boja, seks, tužba, nevjesta, srce, žene, zaljubljenost, muškarci, gradska cura, dnevnik, žena, singl, sretna, način, mostarke, razgovor, rostilj, telefoniranje, mostarke, papci, sponzoruše, seks, telefon, telefonski razgovor, mostarke, ručak, telefonski razgovor, mostarke, telefonski razgovor, mostarke, Svjetsko prvenstvo, telefonski razgovor, mostarke, mostarke, telefonski razgovor, mostarke, telefonski razgovor, telefonski razgovor, mostarke, telefonski razgovor, mostarke, fakultet, telefonski razgovor, mostarke, izbori, telefonski razgovor, mostarke, izbori, mostarke, telefonski razgovor, telefonski razgovor, mostarke, telefonski razgovor, mostarke, mostarke, razgovor, telefonski razgovor, telefonski razgovor, mostarke, tržni centar, telefonski razgovor, mostarke, izbori, plavuše, ispitivanje, inteligencija, mostarke, telefonski razgovor, telefonski razgovor, mostarke, telefonski razgov
Želite li izbjeći neugodnosti kod osvajanja nježnijeg spola, pročitajte kada ste možda u krivu, a kada se trebate baciti u akciju.
1. Ljubav iz djetinjstva

Svi su vjerojatno prošli prve ljubavi u osnovnoj školi, držanje za ruke i zagonetne poglede. No svi su također prošli i onaj užasan trenutak prvog prekida, posebno ako ih je ona ostavila i okrenula se drugome.

2. Celebrity ljubav

Dečki sigurno neće kupiti posteljinu ii majicu s likom omiljene glumice, modela ili pjevačice, ali će svakako fantazirati o njoj, piše bloger Ben Kassoy za Glamoure. Nema sumnje da je svaki dječačić barem jednom bio zaljubljen u neku zvijezdu, a s godinama se samo mijenjanju preferencije.

3. Zgodna kolegica na poslu

Iako većina nikada ne prizna kolegici da ih je potpuno očarala, zaljubljenost na poslu sasvim je normalna budući da tamo provodimo puno vremena. Neke se ljubavi čak i ostvare, ali za većinu muškaraca to ostaje samo želja dok ih zaljubljenost ne prođe.

4. Usputna zaljubljenost

Taj trenutak može se dogoditi bilo gdje - na blagajni u dućanu, kod automehaničara ili u autobusu. Kad ju ugledate shvatite da ima neku magičnu privlačnost. Ako ste još k tome uspostavili kontakt očima, to daje nadu da će se možda nešto i razviti. Vrijedi probati. Čak i ako se ništa ne izrodi iz svega, ostaje vam dobra priča i uspomena.

5. Privlačnost pozornice

Mnogi se muškarci iznenade kako razmišljaju o nekoj osobi koja je bila pod svjetlima pozornice bez obzira radi li se o nastupu na koncertu, poslovnom okruženju ili nekoj trećoj situaciji. Kada ju vidite tako izdvojenu i samouvjerenu, a izgleda kako vi volite, teško ju je izbaciti iz glave.

6. To je sigurno zbog mene

Mala zaljubljenost koja nadođe zbog poklonjene pažnje može potpuno pogrešna. Najčešće se muškarci zavaraju da ih je konobarica, stjuardesa ili primjerice medicinska sestra šarmirala, a one su već naviknute na takvu komunikaciju i ne osjećaju privlačnost. Stoga razmislite prije nego krenete u akciju i obratite pažnju na to kako se ponašaju prema drugima.

7. Ona prava

Ponekad se čini da ste pronašli ženu svog života tek što ste ju ugledali. I što sad? Javiti mami da ćete se ženiti? Zaprositi ju nasred ulice? Svladajte uzbuđenje i za početak ju pitajte kako se zove i je li zainteresirana za spoj.

8. Opasna cura

Svakom je muškarcu barem jednom zapela za oko opasna cura čije tetovaže i pierceing neodoljivo vire ispod odjeće. Jedino o čemu možete tada razmišljati je što se još sve krije ispod odjeće.

9. Romansa s odmora

Godišnji odmor, ljeto, plaža - ima li boljeg trenutka da se prepustite strastima? Nemojte uopće razmišljati što će biti poslije jer niste iz istog grada ili države. Uživajte!

10. Zabranjena ljubav

Nažalost, ovo je mučan tip zaljubljenosti jer najčešće postoji dovoljna doza morala da niti ne pokušavate preoteti curu svog prijatelja ili zavoditi udanu ženu. Srećom, samo treba biti strpljiv i sigurno će doći neka druga ljepotica koja će biti slobodna i spremna za ljubav.

Tportal.hr