FOTO  Ono što je jedna djevojka pronašla u tamponu, moglo joj je ozbiljno prouzrokavati zdravstvene probleme

tamponi

Trenutak neopreznosti ili splet okolnosti mogao je mladu djevojku stajati ozljede i eventualnih zdravstvenih problema da nije na vrijeme uočila problem.

Harmony Grant kupila je tampone s aplikatorom za umetanje u rodnicu, no kada je otvorila jedan, vidjela je da iz njega strši plastična crna iglica.

Iznenađena, objavila je to na svom Facebooku profilu kao upozorenje drugima. Javila se i proizvođaču, a uskoro je dobila i odgovor da proizvod vrati prodavatelju te da će dobiti povrat novaca. Nezadovoljna odgovorom tvrdi kako je "šturi" odgovor proizvođača zaista neprimjeren s obzirom na to kakve je to posljedice moglo imati. Potrošila je gotovo cijelu kutiju tampona Playtex dok nije naišla na ovaj, objasnila je i tvrdi kako je doživjela traumu.

Iz tvrtke Edgewell Personal Care odgovorili su da je riječ o izoliranom primjeru i kako su njihovi proizvodi sigurni za uporabu, piše 13News. U svom postu napisala je upozorenje ženama da budu posebno oprezne i obave brzu provjeru svakog proizvoda koji stavljaju u sebe, a ona je navela da tampone više neće upotrebljavati.

Izvor: vecernji.hr