Ne trebate pod nož kako bi vam grudi bile čvrste: Dovoljno je zaviriti u kuhinju

grudi, veličina grudi, učvrstiti grudi, spuštanje grudi, grudi, male grudi, veličina grudi, obješene grudi, povećanje grudi, ženske grudi, grudi, hrana, grudi

No, ne trebate ići pod nož kako vam se grudi ne bi objesile. Veliku ulogu u svemu ima i prehrana, a kako bi vam grudi ostale "u formi" važno je unositi puno proteina, vitamina, minerala i kalcija te smanjiti ili, još bolje, potpuno izbaciti kavu i cigarete.

A čudesan efekt na vaše grudi imat će i redovita masaža i to sastojcima koje već imate u kuhinji.

Maslinovo ulje

Ovo "tekuće zlato" jedan je od najboljih beauty preparata iz kuhinje. Osim što povoljno djeluje na kožu, kosu, a i cjelokupno zdravlje, svakodnevnom masažom maslinovim uljem, grudi će dulje ostati zategnute i na mjestu.

Bademovo ulje

Ovo ulje gotovo da ima čaroban efekt na grudi, jer ih doslovno može podići. Svakodnevne masaža grudi bademovim uljem ubrzava cirkulaciju i jača protok krvi, što s vremenom izaziva "push-up efekt".

Žumanjak i krastavac


Krastavac je s razlogom nezaobilazni sastojak mnogih kozmetičkih proizvoda, jer je pun vode, pa savršeno hidratizira i osvježava kožu. S druge strane, žumanjak jajeta je hranjiv i ima učvršćujući učinak, što će pogodovati grudima. Pomiješajte ova dva sastojka u pastu i dobivenom smjesom izmasirajte grudi te ostavite da odstoji sat vremena. Ovaj tretman ne trebate raditi svakodnevno, dovoljno će biti tek jednom tjedno, a rezultati će brzo biti vidljivi.

Izvor: index.hr