Mandy Moore najtraženija žena na internetu

žena, Mandy Moore, vrijeme, ona
26-godišnja zvijezda slavu je stekla krajem 90-ih godina prošlog stoljeća pop albumima "So Real", "I Wanna Be with You" i "Mandy Moore", a nakon što je poharala glazbene top-ljestvice, bacila se u glumačke vode. Publika je tako pamti po tinejdžerskim filmovima "A walk to Remember" i "Chasing Liberty" kao i po komedijama "American Dreamz" i "Saved", piše slobodna dalmacija.

Izuzevši uspješnom karijerom, novinske stupce punila je pričama iz privatnog života. Mandy je, naime, bila u vezi s tenisačem Andyjem Rodickom te glumcima Wilmerom Valderramom i Zachom Braffom, a prošle se godine vjenčala s kolegom Ryanom Adamsom.

Iako je Mandy još uvijek malo poznata svjetskoj publici, glumica je na ljestvici najtraženijih žena iza sebe ostavila turbo popularnu pjevačicu Rihannu koja se također drugu godinu za redom smjestila na drugo mjesto. Iako je u centar medijske pažnje došla zbog veze s kolegom Chrisom Brownom, koji ju je brutalno premlatio, te zbog toga gotovo završio u zatvoru, mlada zvijezda u posljednje se vrijeme posvetila samo glazbi. Najnovijim albumom "Rated R" pokazala je kako je sazrela privatno, ali i poslovno. Već prvim singlom "Russian Roulette" osvojila je vrhove top-ljestvica, a rekorde je srušila i pjesmom "Love the way you lie" na kojoj je surađivala s kontroverznim Eminemom.


Kao i prošle godine, treće mjesto pripalo je preminuloj glumici Farrah Fawcett. Američka glumačka zvijezda, koju većina pamti po nekad popularnoj seriji "Charlijevi anđeli", umrla je prošle godine u 62. godini života, od raka debelog crijeva, s kojim se borila tri godine, a njezini posljednji trenuci zabilježeni su u dokumentarcu "A Wing and a Prayer".

Najpoznatija američka starleta Kim Kardashian našla se na četvrtome mjestu top-liste. Reality show "Keeping Up With the Kardashians", koji prati život sestara Kardashian, jedan je od trenutačno najpopularnijih, a o traženosti američke mezimice svjedoči i činjenica kako je tvrtka za proizvodnju seksualnih pomagala Pipedream Products na tržište nedavno izbacila lutku za seks inspiriranu upravo zanosnom starletom.

Friško udana Megan Fox, koju mnogi smatraju najseksepilnijom ženom na svijetu, smjestila se iza Kim, baš kao i njezina kolegica Miley Cirus. Za razliku od Megan, koja slavu duguje uglavnom besprijekornom izgledu, tinejdžerska zvijezda Miley postala je poznata po ulozi Miley Stewart/Hannah Montana u seriji "Hannah Montana".

Iako je već neko vrijeme nema "ni za vidit ni za čut", posrnula pop princeza Britney Spears zauzela je visoko sedmo mjesto. Britney već dugo medije zabavlja samo lošim odjevnim kombinacijama kao i viškom kilograma, no čini se kako se posljednjih mjeseci ipak primirila. Razlog tomu možda je sreća u ljubavi - Britney se, naime, nedavno zaručila sa svojim agentom Jasonom Trawickom s kojim je više od godinu dana u vezi.

Osmo mjesto zauzeo je jedan od najbolje plaćenih top-modela, manekenka Heidi Klum. Ona je nedavno napustila Victoria's Secret čije je donje rublje reklamirala punih trinaest godina, te se potpuno posvetila televizijskoj emisiji "Project Runaway" koja se prikazuje već osam sezona. Manekenka, koja godišnje zaradi više od šest milijuna dolara, uspješna je i na privatnom planu - majka je četvero djece i udana za pjevača Seala.


Posljednja dva mjesta na topu deset pripala su pjevačici Jessici Simpson i zvijezdi filma "Sumrak" Kristen Stewart. Pop i country pjevačica prekrasnoga glasa nakon bitke s kilogramima, koje je nabacila nakon razvoda od kolege Nicka Lacheyja, prihvatila je svoju nešto bujniju figuru te to odlučila pokazati ostatku svijeta. S grupom prijatelja Jessica je krenula u projekt "The Price of Beauty", dokumentarnu reality seriju u kojoj putuje svijetom u potrazi za univerzalnom ljepotom svakodnevnih, običnih žena.

Što se, pak, mlade Kristen Stewart tiče, osim činjenice da glumi u jednom od najvećih filmskih hitova posljednjih godina, pažnju medija plijeni zahvaljujući vezi s kolegom i jednim od najpoželjnijih muškaraca današnjice, Robertom Pattinsonom.

Činjenica da top deset, izuzevši Heidi Klum i Farrah Fawcett, čine izrazito mlade djevojke koje su slavu stekle u ranim tinejdžerskim danima, kao i da su iza sebe ostavile primjerice Demi Moore, Angelinu Jolie, Nicole Kidman, Cameron Diaz i mnoge druge znatno popularnije žene, govori kako je definitivno došlo vrijeme novih naraštaja glumačkih i pjevačkih diva.