Koji je najbolji poklon koji žena može dobiti?

poklon, muškarac, žena, muškarac žena, muškarci, romantičniji i vjerniji od žena., seksualni život, orgazam
Istraživanje koje je proveo britanski QVC pokazalo je kako muškarci u Velikoj Britaniji čekaju čak 32 mjeseca kako bi ženi poklonili komad vrijednog nakita. Rezultati su također pokazali kako 65 posto britanskih žena u posljednjih 12 mjeseci na poklon nije dobilo nakit premda ih je čak 44 posto vjerovalo kako će ih partner razveseliti kakvom blještavom sitnicom, piše tportal.hr.

Premda je suprug slavne Elizabeth Taylor bio i više nego poznat po tome da ju je obasipao nakitom kako bi pokazao svoju ljubav i naklonost, od toga vremena britanski muškarci su se dosta promijenili kada se radi o izboru poklona za partnericu. Tako svaki peti muškarac svojoj partnerici nikada nije poklonio nakit, a iznenađujući je i podatak kako čak 2,2 milijuna britanskih žena nikada na poklon od muškarca nisu dobile nakit.

Svaki deseti muškarac koji je sudjelovao u istraživanju priznao je kako strahuje da bi poklanjanje nakita partnerici predstavljao prekretnicu u vezi te da bi partnerica od toga trenutka htjela jače obvezujuću vezu.

Gemma Savage, iz britanskog QVC-a kaže: 'Istraživanje pokazuje da su britanski muškarci vrlo oprezni oko darivanja nakita ženama. Strah ih je da će tim odabirom nakita pogriješiti, no trebali bi još jednom o tome razmisliti. Naime, veliki broj žena smatra upravo nakit jednim od najromantičnijih poklona.'

Osim straha da će žene od trenutka darivanja nakita vezu početi smatrati ozbiljnijom, muškarci strahuju i kako će odabrati sasvim pogrešan komad nakita, a 16 posto muškaraca priznalo je kako im je u kupnji nakita najveća prepreka viša cijena.