Kako u djevojci prepoznati lošu suprugu

žena, ljubavnica, brak, žene, junaci, muškarci, djevojka, prijatelji, žena, tajne, ljubav, veza, varanje, djevojka, supruga, žena, osveta, bivši, žena, sama, razlozi, slobodna žena, žene, flert, spoj, varanje, žene, istraživanje, muškarci, ljubav, popis, mostarac, stvari, dnevnik, gradska cura, dnevnik  gradske cure, žene, žena, dnevnik
Sada morate dobro razmisliti je li vaša djevojka 'ona prava'. Portal AskMen donosi pet očitih znakova koji upućuju na to da vaša djevojka neće biti dobra supruga.

Ljubomorna je
Ako je vaša djevojka ljubomorna na baš svaku žensku osobu koja se nađe u vašoj blizini, brak je neće učiniti ništa sigurnijom. Ljubomora je zdrava. Svatko od nas ponekad je ljubomoran, no ako je konstantno morate uvjeravati da je ona jedina žena u vašem životu, imat ćete dugoročne probleme. Dobra supruga nije posesivna. Naprotiv, dok joj ne dajete povoda da bude sumnjičava, ona 'svoje ljubomorno čudovište' čuva u sebi.

Ne slažete se u seksu
Seks je vrlo važan dio veze koji treba njegovati i održavati i nakon što izgovorite sudbonosno 'da'. Jedan od bitnih znakova da neće biti dobra žena jest njezina želja za seksom. Naime, ako se ne poklapa s vašim potrebama i željama, njezin će libido biti veliki problem u vašem braku.

Ne želi vaše prijatelje u blizini
Djevojka koja ne podržava vaše druženje s prijateljima postat će supruga koja neće imati svoj život izvan braka. Osim toga, mora vas pustiti da sami odlučite o tome tko vam je prijatelj, a tko nije. Ako vam već sada pokušava zabraniti takvo druženje, kad izgovorite zavjete, bit će samo gore.

Pokušava vas promijeniti
Ako vaša djevojka neprestano 'zvoca' oko vašeg izgleda, ponašanja, osobnosti, karijere, prijatelja, navika... zapravo vam pokušava reći da niste dovoljno dobri za nju. Ne zaboravite, svi mogu napredovati u životu i partner vam u tome može samo pomoći, no ako vas draga neprestano pokušava promijeniti, bit će loša supruga. Zapitajte se koliko ste se toga spremni odreći da biste joj udovoljili.

Provjerite je li ona materijal za brak
Sama ljubav nije dovoljna za uspješan brak. Ući u brak znači podijeliti s nekim ostatak života, stoga morate biti potpuno sigurni da je upravo ona ta s kojom će vam svaki dan biti sve ljepši i sretniji.

izvor: net.hr