Kako se pametno osvetiti bivšem?

tinejdžeri, savjeti, roditelji, osveta, bivši, muškarac žena
Prekid boli. To je činjenica koja se ne može izbjeći. No, umjesto da po cijele dane plačete, slušate tužnu glazbu i uhodite bivšega na svim mogućim virtualnim platformama, posvetite se sebi i svom životu. To će biti najbolji način osvete. Evo nekoliko pametnih savjeta s portala Redbookmag.com.

1. Kupite si cvijeće ili neki drugi romantični poklon. Što se više same budete činile sretnom, život će vam postati bogatiji i veseliji. Uostalom, vi najbolje poznajete svoj ukus.

2. Prihvatite poziv za izlazak nekog drugog muškarca, čak i ako znate da on nije vaš princa na bijelom konju. Umjesto da sjedite doma i tugujete, dajte si priliku da upoznate novu osobu.

3. Odjenite se super seksi. Sad kad ste singl možete uživati u uskim trapericama i onoj seksi majici koje vaš bivši nije volio da nosite u javnosti.

4. Počnite vježbati! Osim što ćete spriječiti debljanje, bolje ćete se i osjećati u vlastitoj koži. Usput naiđite i do frizera. Važno je da se osjećate lijepo.

5. Zabavljajte se! Izađite u klub ili kafić, uživajte s prijateljima, plešite i pjevajte. Nemojte si dopustiti da on vidi kako patite zbog prekida.

6. Pronađite neki novi hobi. Otkrivajte nova mjesta na kojima imate priliku upoznati nove ljude. Tko zna, možda se baš na takvom jednom mjestu nađe vaš princ na bijelom konju.