Ove tri stvari nikako ne smijete raditi kada saznate da vaš bivši ima novu djevojku

nova djevojka , kako odabrati, društvene mreže, bivša ljubav

-Pokušati stupiti s njim u kontakt

Svaki pokušaj komunikacije s njim činio bi se očajničkim potezom. U njegovim, ali i u očima njegove nove djevojke, ispale biste luda bivša koja se nikako ne može pomiriti s prekidom. Koliko god vam bilo teško, nemojte si ovo činiti. Poslije si to nećete moći oprostiti. Ponosno dignite glavu i nastavite dalje. On ne mora znati da vam se svijet srušio onog trenutka kada ste saznale da vas je zamijenio drugom.

-Pratiti njegovu novu djevojku na društvenim mrežama

Promijenio je status na Facebooku da je u vezi, ali nije napisao s kim. Pažljivo ste pročitale svih 30 komentara ispod promjene ljubavnog statusa i otkrile ste je! To je sigurno ona cura koja mu je u komentar napisala samo smajlića ili srce. Ovdje sada trebate stati. Saznale ste tko je ona, ali mislite li da je doista potrebno 'prekopati' njezin profil od početka do kraja? Što time možete promijeniti? Baš ništa. Nemojte si otežavati ovu situaciju.

-Pokušati odgovoriti na pitanje po čemu je ona toliko bolja od vas

Može li uopće netko biti bolji od drugoga? Kakvi su kriteriji da procijenimo je li netko dobar ili nije? Netko nam može samo odgovarati više ili manje. Zato ne očajavajte, ona nije bolja od vas. Tko god ona bila. Ako njoj lajka fotke i objave češće nego što je vama lajkao, to ne znači da mu se ona više sviđa ili da mu je bolje s njom. Možda samo želi osjetiti vašu ljubomoru. Čak i ako uspije, nemojte mu to pokazati. I nikako ne vraćajte istom mjerom. Ne želite se spuštati na njegov nivo.

Izvor: cosmopolitan.hr