Istraživanje: Kad je žena prestara za uske traperice, tetovažu, dugu kosu, izlaske...

istraživanje, žena, starost, traperice, skraćivanje , traper komadi, trajanje , savjeti

Rezultati istraživanja uistinu su zanimljivi, a što se sve saznalo donosimo vam u nastavku.

1. Izlazak - ispitanici su odlučili kako žene sa navršene 44. godine nemaju što tražiti u klubovima. Iako, moramo priznati kako je kod nas vrlo teško naći klub u kojemu se mogu zabavljati osobe te starosne dobi. Uz to ispitanisi su rekli kako žena u 45. godini ne bi trebala posjećivati glazbene festivale.

2. Odjeća - kad je riječ o odjeći, ispitanici su se složiti kako bi žena nakon 47. godine trebala prestati nositi pripijene traperice, kao i tajice te kratke suknje, hlačice i haljine.

3. Kosa - ona je ta koja krasi ženu i teško je povezati ženu i kratku kosu, no ispitanici su se složiti kako žena poslije 46. godine treba nositi kratku kosu.

4. Tetovaže - netko ih voli, netko ne. Ispitanici su jasno rekli kako žena nakon 38. godine ne bi trebala nanositi nove tetovaže.

5. Tehnologija - ispitanici su ustanovili kako žena u 47. godini ne bi više trebala imati profil na društvenim mrežama, a što se tiče popularnog selfiea, njega bi trebala prestati fotografirati čak u 34. godini života.

Nekako nam se čini kako se ovo istraživanje nikako ne uklapa u današnje standarde. Život žene ne mora 'stati' nakon 40 i neke godine.

Žene mogu izlaziti, oblačiti se, tetovirati i imati kosu duljine koju žele, jer današnja žena, moderna je žena i nikako se ne uklapa u standarde. Osim toga nema osobe koja se ne voli fotografirati, a društvene mreže danas su sinonim komunikacije i nema razloga gasiti profile nakon napunjenih određenih godina.

Izvor: cafe.hr